Şimdi Ara

Discovery Wi-fi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar, sürekli olmasa da ara sıra Discovery model telefonumdan Wi-fi kullanırken sıkıntı yaşıyorum. Wi-fi'a bağlanıyorum, sinyal gücü mükemmel, hiçbir sorun yok gibi ama Whatsappten gelen mesajlar dışında hiçbir internet sitesine veya uygulamasına erişemiyorum. Ve bu sorun sadece telefonumda oluyor, aynı anda PC'de her sayfa açılırken bahsettiğim gibi telefondan hiçbir siteye giremiyorum (internet kullanan uygulamalar da çalışmıyor.) İşin ilginç yanı bu her gün de olmuyor, 2-3 gün boyunca gayet sorunsuz girdiğim internet sonraki 2-3 gün sorun çıkarıyor ve sonra tekrar eski haline dönüyor. Mac'le ilgili bir sorun değil onu da belirteyim. Sizce sebebi ne olabilir? Daha önce böyle bir şey yaşayıp çözen birileri varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.

• Arkadaşlar telefon discovery wifiye bağlanmıyor ayrıca mac adresi kullanılamıyor yazıyor ne yapmalıyım acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thief11 T kullanıcısına yanıt
    Sorun nasıl başladı acaba sayın thief11? (:
  • Tlf arkadaşımın ekran kırıldı yaptırdıktan sonra böyle oldu şuan wifi açılmıyor format attı fab. Ayarlarına geri döndürdü ama olmuyo sn woraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thief11 -- 3 Temmuz 2014; 21:18:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.