Şimdi Ara

Discovery Wifi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok yakın bir akrabamda GMD var, telefonu düşürmüş ve ekran kırılıyor buda götürüyor bir yerde ekran taktırıyor 120 TL vermiş muhtemelen 2. el. Yalnız telefon geldikten sonra kamera ve wifi çalışmamaya başlıyor. Belkide giderken de öyleydi sonuçta ekran kırık nasıl bilecek.

2. kere yeniden stock rom kurdum hala aynı
    bu sabah kitkat kurdum değişen bir şey olmadı.
    telefonun içini açtım sıkıntı kamera kırılmış (ekranı takan kişi nasıl farketmemiş bunu anlamadım kamera içinse istanbula gidecek yazılım yüklenecek demişler bizim ablaya)

Hadi kamerayı alıp değişririz sıkıntı değil ama yeni rom kurulunca kamera uygulamasıda gelmiyor yani ön kamerayıda göremiyorum ve wifi kesinlikle açılmıyor, bluetooth çalışıyor yana kaydırıyorsun işaret mavi oluyor ama wifide yana kaydırıp aktif bile edemiyorum.

yokmudur bunun biz çözümü acaba illa ki anakart mı değiştirmemiz gerekicek.

edit: wifi mac adresi hiç gözükmüyor bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalozturk -- 2 Temmuz 2014; 23:24:33 >

• Böyle işsizlik görmedim.
    Başlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: garip bir insancik

Böyle işsizlik görmedim.
    Başlık

Böyle garip insancık görmedim.

Sabahın 9undan beri, sırf hatrı var diye bırak andoridi telefonun T'sinden anlamayan ama illa ki Wi-Fi'm olsun diyen birine yardımcı olmaya çalışıyorum. Ciddi anlamda 9'dan beri sigara, kahve, GMD, Wi-Fi ve Google arasında kayboldum, başka konuya yazarken edit medit bir şey yaptık konu açılmış şimdi yorum gelince gördüm onuda.

Mesaj sayısı kasmak yerine PM'den gönderebilirdin dimi.

Bende kendime diyorum 2009'da üye olmuşum bu foruma mesaj sayım 30 küsür neden acaba? Demek ki gereksiz yorum yapmıyormuşum.

• Wifi çipi de kırılmış olabilir yere düşünce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.