Şimdi Ara

Dishonored 2 (2016) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
7
Favori
12.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyata bak 2 ay sonra esamesi okunmayacka oyunlara ne fiyatlar bicer oldular
  • chloe moretz seslendirme yapacak mı?
  • ugurlsm U kullanıcısına yanıt
    Hayır
  • Dishonored 2’nin İki Ana Karakteri De Bambaşka Olacak.

http://oyungezer.com.tr/haber/45660-dishonored-2-nin-iki-ana-karakteri-de-bambaska-olacak
  • Oyun satışa çıktı mı?
  • Dishonored 2 – Gamescom 2016 Gameplay Video
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

Dishonored 2 – Gamescom 2016 Gameplay Video

başarılı özellikle jump kısımları çok tatlı olmuş bence.
  • İlk oyuna göre yenilikler gelmiş gibi görünüyor.Özellikle bu özel güçlerde farklı şeyler göreceğiz.Genelde serilerde ikinci oyunlar kötü olur ama bu oyundan umutluyum.Aslında şimdiye kadar kötü olacağını düşünüyordum ama bu video ile fikrim değişti diyebilirim.
  • Hayatımda oynadığım en güzel oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outsider One

Samuel'ın akıbeti hakkında ağır spoiler.

Harvey'in dediğine göre ölmüş kayıkçı, yaşlı Samuel.

Dishonored 2 (2016) [ANA KONU]

Dishonored 2 (2016) [ANA KONU]

High Chaos yaparsen son bölümdeki adada "defol git kayığımdan" diyordu Samuel

• Corvo beyciğim yaşlanmış görünüyor

Gerçi normal karşılamak lazım Dunwall salgınının 10-15 yıl sonrasını anlatıyor 2. oyun.

• Dishonored 2 – Corvo Gameplay Trailer
  • Corvo geri dönüyor 2'de herhalde o mistik karakter sayesinde bağlayacakları hikayeye , severiz kendisini ama çok absürt mü oldu sanki , birde gördüğüm kadarıyla harita Dishonored 1 e çok fazla benziyor dlc gibi duruyor oyun umarım öyle olmaz bu efsane oyuna yakışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalale -- 13 Eylül 2016; 23:59:53 >
  • Haritası dishonored 1'e gerçekten çok benziyor, yeni bir oyundan çok ilk oyuna gelen bir dlc hissi uyandırdı ki beklentim düştü benim. Pek bişey beklemeden oynarsam severim muhtemelen
  • Dishonored 2 – Creative Kills Gameplay Video
  • Rakip oyun çıkıyor:

http://www.vampyr-game.com/
  • FPS olmasına rağmen öldürürken gösterdiği o sinematikler efsane olmuş. İlk oyunda baya kısıtlıydı 3-4 tane vardı.

Acaba Daud yaşıyor mu? Zaten yaşıyordur da 2. oyunda görebilecek miyiz? Ben görmeyi çok isterim Delilah'a karşı olacak zaten ama bizim bitirim ikili ile müttefik olur mu?
  • Bu oyunu hikaye gibi anlatan bi yazı var mı acaba? Oyunu oynadım ancak bazı noktaları kaçırdım ve unuttum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outsider One

quote:

Orijinalden alıntı: Straight Edge

FPS olmasına rağmen öldürürken gösterdiği o sinematikler efsane olmuş. İlk oyunda baya kısıtlıydı 3-4 tane vardı.

Acaba Daud yaşıyor mu? Zaten yaşıyordur da 2. oyunda görebilecek miyiz? Ben görmeyi çok isterim Delilah'a karşı olacak zaten ama bizim bitirim ikili ile müttefik olur mu?

Daud, "Artık bu şehri terk etmekten başka bir şey istemiyorum." diyordu. Bence Serkonos'a ya da Pandyssia'ya kaçmıştır. Serkonos daha mantıklı aslında. Doğduğu yer sonuçta.

Daud ismini duyarız birçok kez. Göreceğimizi sanmıyorum. Hatırlarsan Daud gibi usta bir suikastçı sırf Emily'in hayatı ve İmparatorluk uğruna kendi itibarını ve saygısını düşürmüş, en pis çetelerle anlaşmış ve rüşvete bulaşmıştı. Yani söz konusu olan İmparatorluksa Corvo ve Daud ittifakı mümkün görünüyor. Ben her şeyi bekliyorum bu oyundan. Emily'e gelirsek, bence onun açısından mümkün değil. Daud annesinin canını alan adam sonuçta. Corvo'ya, "Annemi öldüren adam bu mu?" diye sorduğunda onunla hesaplaşmaması için hiçbir neden yok.

Aga kaç defa oynadım Daud'un yaptığı o kısmı hala anlayamadım.
    neden Emily'in annesini öldürüyor. Neden bunları onlarla paylaşmıyor yani kadın suçlu muydu kaç kere oynadım bir türlü çözemedim.
    bence bende sorun var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.