|
Dishonored (2012) PC Ana Başlık (40. sayfa)

-
-
Oyun gerçekten başarılıymış daha yeni oynama fırsatı buldum Dünya yı güzel yaratmışlar, grafikler ultra da hala güzel duruyor indirime girince ek paketleriyle ucuza alıp deneyebilirsiniz. Tek kötü yanı ben saldıra saldıra gitmek istiyorum ama öyle yapınca da oyunun sonu kötü bitiyor sanırım, stealth oynamak çok zevk vermiyor dövüş dinamikleri çok iyi oyunun, toplam öldürülen adam sayısına göre değil de görev sonundaki önemli adamları öldürüp öldürmeme kararına göre kaos oranı belirlense daha iyi olurmuş.
-
-
Sonbahar indirimlerinde almıştım ve bugün bitirdim. Keyifli bir oyundu. Mekanları da beğendim. Arada böyle oyunlar oynamak güzel oluyor. Türkçe yamayı yapan arkadaşa da teşekkürler. Diğer oyunlarını sonra oynamayı düşünüyorum.
-
Oyun baya efsane hocam... Sizi sarmamış olabilir..
-
Ingilızce bilmiyorum bu şekilde zevk verir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dishonored 1i de 2yi de tamamen gizli bir şekilde bitirirseniz daha keyifli oluyor .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gizlilik ile ilerlemek için biraz sabırlı olmak gerekiyor
birçok öldürme taktiği var ve bunları kullanmak başarmışlık hissiyatı sağlıyor ve seni oyuna bağlıyor
-
vay beeee, taa 11 yıl geçmiş aradan müthiş keyif almıştım oynarken. zamanının en muhteşem oyunlarından biriydi, hem hikaye atmosfer hem gameplay, bir elde silah bir elde büyü, gerektiğinde full steath gerektiğinde kol bacak keserek aksiyon istediğin her şeyi veriyordu oyun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X