Şimdi Ara

. (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
14
Favori
47.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de test için son sürümü bekliyorum. Önceki sürümlerde hiç dahil olamamıştım. Ardından ver elini Void.. . . 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F845E7A86

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Cevap için teşekkürler hocam, peki tahminen en yakın ne zaman biter çeviri ve test?

Bu arada test etmek için eleman lazımsa ben de test edebilirim. :) (ciddiyim) @Outsider One

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost Assassin -- 26 Şubat 2021; 17:53:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F845E7A86

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

@Outsider One Test için birisi gerekiyorsa @Ghost Assassin Hocamdan sonra bende talibim :)

• @Outsider One serinin tüm oyunlarına sahibim 2 oyunu kaç kere bitirdim hatırlamaıyorum en ufak yerlere kadar test için yardımcı olabilirim lazımsa eğer tester

• Tam sürüm çıkana kadar konu sahibinin isteği üzerine kilitlenmiştir.

• Sabırsızlıkla bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize emeğinize sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamsınız . 

• Şükürler olsun kavuşturuna. :D

Bu arada Türkçe karakterli olarak yamayı indirip denedim, açılması ve Türkçe karakterler konusunda şimdilik bir sıkıntı görünmüyor.Çeviride emeği geçen herkesin eline sağlık.

• Ellerinize sağlık hocam en kısa sürede deniyeceğim.

• hocam neden bende olmuyor ? 4 linki de indirdim tek tek kurup denedim dördünde de sonuç aynı. ingilizce açılıyor oyun

• www.torrentoyunindir.com
    Dishonored®: Death of the Outsider™ -Torrent Oyun indir
    https://www.torrentoyunindir.com/dishonored-death-of-the-outsider.html

burdan indirdim sürümü yanlış mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J A R D A N I -- 8 Ağustos 2021; 22:9:37 >
  • Türkçe karakterli 7z sürümü kullandım. 15dk kadar denedim herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Steam üzerinden oynuyorum. Teşekkürler. Herhangi bir hata alırsam yine buradan paylaşırım.

• Oyunu az önce bitirdim. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Oyun sorunsuz çalıştı. Emeği geçenlere teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.