Şimdi Ara

DİSHONORED:DEFİNİTİVE EDİTİON|PS4 ANA KONU|28 AĞUSTOS 2015 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: *HKN*

Sevenlere saygım sonsuz ama bu oyun olmamış.
    İlk Assassins gibi, umarım sonraki serilerde daha iyi olur.

Hocam sırf sohbet için soruyorum yoksa fikirlere karşı saygılıyımdır neresini beğenmedin oyunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynamak istiyordum fiyati da uygun ama okudugum kadariyla PS3 versiyonunun dumduz portuymus maalesef. Almayi dusunen varsa inceleyip tekrar karar versin derim.

• Oyunu PC de %100 stealth bitirmiştim DLC leriyle beraber hikayesi karakterleri falan çok iyi hikaye seven bi oyuncu iseniz ve steampunk karaklık atmosfer seviyorsanız kesinlikle alın ayrıca şu küçük detay oyunun en büyük özelliği bence oynayanlar biliyor zaten
    Oyunda ne kadar adam öldürüp ceset bırakırsanız fareler artıyor veba daha da artıyor çevredeki atmosfer de değişiyor ayrıca oyunda iyi ve kötü olmak üzere iki son var

Bu arada Grafik karşılaştırma videosu ben bi fark göremedim grafiksel açıdan tamam bi crysis 3 olsun demiyordu kimse ama az biraz textureleri yükselteydiniz bari

• Ebay fiyatı 25 eur yani 83 TL olan oyun bizim spotçularda ise en ucuz 150 TL

Çüşünüz oha yani !!!
  • Oyun çok pahalı yav pc'de 30 liraydı sanırım dishobored 2 çıkmasına 1 hafta kala alayım en iyisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu simdi bitirdim kesinlikle oynadigim en iyi stealth oyunlardan biri oldugunu soyleyebilirim. okadar fazla yol varki anlatamam bir yerin bes alti girisi oluyor. Adamlar cok dusunup cok emek harcamislar bu oyuna orasi kesin. Hala oynamayan kaldiysa kesinlikle alip oynasinlar mukemmel bir oyundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 18 Ağustos 2016; 11:27:18 >
  • Güzel duruyor

• Oyunda şu anda iyi indirim var, çok merak ettiğim bir oyundu ama buradaki yorumların zıtlığı şaşırttı beni :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.