Şimdi Ara

Dishonored hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dishonored almayı düşünüyorum alsam pişman olur muyum oynamıs olanlar bi yardımcı olursa sevinirim

• Arkadaşlarım oyunu çok övdü bende satın aldım zamanında. Oyun baya güzeldi ama bir ara bilgisayarı formatladığım için silinmişti oyun. Bu aralar tekrar kurup oynamayı düşünüyorum. Baya sevilen bir oyun Dishonored. Alsan pişman olmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

Arkadaşlarım oyunu çok övdü bende satın aldım zamanında. Oyun baya güzeldi ama bir ara bilgisayarı formatladığım için silinmişti oyun. Bu aralar tekrar kurup oynamayı düşünüyorum. Baya sevilen bir oyun Dishonored. Alsan pişman olmazsın.

Tam olarak konusu nedir peki oyunun hikayesi ile ilgili hiç bir bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymamunn

quote:

Arkadaşlarım oyunu çok övdü bende satın aldım zamanında. Oyun baya güzeldi ama bir ara bilgisayarı formatladığım için silinmişti oyun. Bu aralar tekrar kurup oynamayı düşünüyorum. Baya sevilen bir oyun Dishonored. Alsan pişman olmazsın.

Ben oyunu az oynadım. Oynadığım zaman Türkçe yama olduğunu bilmediğimden İngilizce oynamak zorunda kaldım. Bu yüzden hikayeye tam hakim değilim. Anladığım kadarıyla oyunda var olan bir imparatorluk var. Bu imparatorluğu bir imparatoriçe yönetiyor. Biz bir araştırma görevinden döndüğümüz sırada bu imparatoriçe öldürülüyor, küçük kızı kaçırılıyor. Karakterimiz yanlış zamanda yanlış yerde bulunduğu için imparatoriçeyi bizim öldürdüğümüz sanılıyor ve idam için hapse atılıyoruz. Bu sırada bize ve imparatorluğa yardım etmek isteyen bir grubun yardımı ile hapisten kurtulup grup ile tanışıyoruz. Bundan sonrasında şehirdeki bazı görevleri yapıyoruz. Daha sonrasını bilmiyorum. Oyunda kullanabildiğimiz bazı özel güçler var. Dövüş sistemi benim çok hoşuma gitmişti. Grafikler farklı ve göze çok hoş geliyor. Oyun hakkında tam bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa daha faydalı olur sizin için.

• quote:

quote:

quote:

Ben oyunu az oynadım. Oynadığım zaman Türkçe yama olduğunu bilmediğimden İngilizce oynamak zorunda kaldım. Bu yüzden hikayeye tam hakim değilim. Anladığım kadarıyla oyunda var olan bir imparatorluk var. Bu imparatorluğu bir imparatoriçe yönetiyor. Biz bir araştırma görevinden döndüğümüz sırada bu imparatoriçe öldürülüyor, küçük kızı kaçırılıyor. Karakterimiz yanlış zamanda yanlış yerde bulunduğu için imparatoriçeyi bizim öldürdüğümüz sanılıyor ve idam için hapse atılıyoruz. Bu sırada bize ve imparatorluğa yardım etmek isteyen bir grubun yardımı ile hapisten kurtulup grup ile tanışıyoruz. Bundan sonrasında şehirdeki bazı görevleri yapıyoruz. Daha sonrasını bilmiyorum. Oyunda kullanabildiğimiz bazı özel güçler var. Dövüş sistemi benim çok hoşuma gitmişti. Grafikler farklı ve göze çok hoş geliyor. Oyun hakkında tam bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa daha faydalı olur sizin için.

Aldığıma pişman olmayacağım söylediyseniz sıkıntı yok cok tesekkür ediyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aldığıma pişman olmayacağım söylediyseniz sıkıntı yok cok tesekkür ediyorum

Önemli değil. Bugüne kadar oynamış olan arkadaşlarımdan ve kişilerden genel olarak olumsuz bir yorum duymadım. Umarım beğenirsiniz.

• Kesinlikle pişman olamazsın hiç düşünme yatır parayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aksiyon seviyorsan pişman olmazsın.
    Gizlilik seviyorsan pişman olmazsın.
    En favori oyunlarım arasına çok rahat girer.
    Fakat eğer grafikler gerçek gibi olsun gibi takıntıların varsa grafik tarzı seni hayal kırıklığına uğratabilir.
    Hikayesi de güzeldir fakat direk videolardan takip edersen pek bir şey çıkmaz ama oyun içindeki kitapları, notları okumayı düşmanları dinlersen o zaman detayları yakalıyorsun. Düşmanları dinleyerek mimari hakkında, gizli yerler hakkında da çok önemli bilgiler edinebiliyorsun yaşayan bir dünya havasını çok rahat çıkarıyor.
    Amaca ulaşmak için birden fazla seçeneğin var hatta 20-30 seçeneğin bile olabilir ve doğru seçenek diye bir şey yok.
    Herkesi öldürmeyi seçebilirsin veya görevin onu öldürmek olan kişileri bile öldürmeden egale etmenin yolu var.
    Gizli oynarken yine çok zevkli fakat aksiyonu seçersen başka oyunların sunmadığı bir özgürlük sunuyor Youtube dan fikir vermesi amacıyla videolar izleyebilirsin.
    Bazı oyuncular kısa demişlerdi ama bana hiç kısa gelmedi ve yan görevler var, ana görevler içinde bir sürü detay takip edilmesi gereken yan görevler mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Aksiyon seviyorsan pişman olmazsın.
    Gizlilik seviyorsan pişman olmazsın.
    En favori oyunlarım arasına çok rahat girer.
    Fakat eğer grafikler gerçek gibi olsun gibi takıntıların varsa grafik tarzı seni hayal kırıklığına uğratabilir.
    Hikayesi de güzeldir fakat direk videolardan takip edersen pek bir şey çıkmaz ama oyun içindeki kitapları, notları okumayı düşmanları dinlersen o zaman detayları yakalıyorsun. Düşmanları dinleyerek mimari hakkında, gizli yerler hakkında da çok önemli bilgiler edinebiliyorsun yaşayan bir dünya havasını çok rahat çıkarıyor.
    Amaca ulaşmak için birden fazla seçeneğin var hatta 20-30 seçeneğin bile olabilir ve doğru seçenek diye bir şey yok.
    Herkesi öldürmeyi seçebilirsin veya görevin onu öldürmek olan kişileri bile öldürmeden egale etmenin yolu var.
    Gizli oynarken yine çok zevkli fakat aksiyonu seçersen başka oyunların sunmadığı bir özgürlük sunuyor Youtube dan fikir vermesi amacıyla videolar izleyebilirsin.
    Bazı oyuncular kısa demişlerdi ama bana hiç kısa gelmedi ve yan görevler var, ana görevler içinde bir sürü detay takip edilmesi gereken yan görevler mevcut.

Hocam yazdıklarının çok büyük kısmına katılmakla beraber hikayesinin çok klişe ve tahmin edilebilir olduğunu düşünüyorum ki oyunun tek önemli sorunu da buydu bence.
    Yani suçun bize kalması,bizi kurtaranların ihanet etmesi sonra intikam almamız falan ve bunların işlenişi pek ilgi çekici değildi ve çok barizdi bana kalırsa.
    Onun dışında diğer dediklerine sonuna kadar katılıyorum dediğim gibi

• Valla oyun güzel, alınır oynanır. Çok derin bir kurgu ve konu bekleme ama dünyası için oynanır.
  • Haklısınız hocam ama karakterleri sunumu oldukça başarılı gelmişti bana birde dünyasını ekstra kitaplar, metinler ile çok iyi kuruyordu yoksa hikayesi etkileyici, unutulmaz değil tabi ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.