Arkadaşlar benim iki tane muhabbet kuşum var.(1dişi 1erkek).dişi olan 2-3 gündür kusuyor .ama hareketleri falan normal dışkısınıda yapıyor.internetten baktım eşine kur yapmak için fln kusuyorlarmıiş.ama ben yinede sormak istedim siz başka bir sebebi olabilirmi diye .veterinere götürmeyi düşünüyorum ama oda pahalı biraz .gecen gün kusun gagasına baktırmaya gitmişim hiç bir şeyi yok dedi aldı 30 tlyi.birdaha 30 tl yedirtmek istemiyorum adama
patr10felline
kullanıcısına yanıt
Eşine ya da sahibine sevgisini göstermek için yaparlar. Kursağından yem veriyor. Çok aşırı bir kusma değilse veterinerlik bi sorunu olduğunu düşünmüyorum. Çiftleşmek istiyordur büyük ihtimalle.
kuslarınızın kus kumu var mı
quote:
Orijinalden alıntı: eski acik
kuslarınızın kus kumu var mı
yeme karıstıran seylerden yokta şu taşlardan var
quote:
Orijinalden alıntı: umtcnmrt
Eşine ya da sahibine sevgisini göstermek için yaparlar. Kursağından yem veriyor. Çok aşırı bir kusma değilse veterinerlik bi sorunu olduğunu düşünmüyorum. Çiftleşmek istiyordur büyük ihtimalle.
erkeğim ağzına kusmuyor.ortalığa saçıyor
kusunuza kus kumu alın bundan kaynaklanabilir kuslar sindirimi kus kumu ile yaparlar sizin astıgınız mineral blok kus kumu ve kalamar kemiği sürekte kafeste bulunmalıdır
dişi kus kur için kusmaz bu arada erkek kus kusar kusunuzun hasta olmadıgına eminsen sindirimde sorun vardır buda kus kumu eksikliğinden kaynaklanır