asprin içtim şuan ağrıyı hissetmiyorum ne kadar doğru bişi yaptım sizce?
bak kardeş 2 saat sonra onun etkisi geçer sen en iyisi şunu dene kocakarı ilacıdır ama işe yarar: eğer çürük dişin iltihaplıysa etkisi 3-4 saat, deilse baya uzun sürer: önce küçük bi kaba çok az bal koyuyosun sonra alabildiğince tuz ekliyosun üstüne sonra bunu ağrıyan dişinin sağına soluna her yerine sürüyosun, işte bu kadar. dikkat ağzından baya bi su gelecek. but it works
Aspirinin belli bir etki süresi vardır...Belli bir süre sonra tekrar ağrıyı hissedersin...İnşallah geçer de bi daha hissetmezsin..Diş ağrısının ne demek olduğunu şu an benden iyi kimse bilemez...Tel tedavisine başladım ve dişlerim ilaç almazsam çok ağrı yapıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: sex_and_the_city
asprin içtim şuan ağrıyı hissetmiyorum ne kadar doğru bişi yaptım sizce?
asprini boşver al kolonyayı koy dişine pamukla sakın yutma devamlı tukur 10 dk beklesin gecer...
aman hoca git dişçiye kurtul. bende çok erteledim asprini şuydu buydu sonunda başıma iş açtı.dişçi resmen sondaj vurdu çeneye yahu. bence git görün dişçiye.
aprowel,apraljin tarzı ağri kesici kullanırsan daha uzun etkisini görürsün.Ağrı gecmesse doğru diş doktoruna kardeşim.
geçmiş olsun ama dişçiye gidincede bişey değişmiyo bugün son dolgumu da yaptırdım toplam tutar 240ytl buseferde başka yerlerim ağrımaya başladı
Ona werceğin parayı bana wer.Ben yumrukla yada iple çekerim
en iyisi sen bir dişçiye git.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme