Şimdi Ara

Dişim Oyuk - Yardım edin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    benimde oyuk dişlerim var.
  • dişini çekmezler zaten de çekelim derse de çektirme, ufak bir parçası bile kalsa o parçanın üstüne diş yaparlar. dişin iltihap yapmış doktor iltihap kurusun diye antibiyotik vermiş, sonra kanal tedavisi + dolgu yapılır birşeyin kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skuderya

benimde oyuk dişlerim var.
    doktora ne dedi?
  • natnops kullanıcısına yanıt
    diş ölü gibi birşeydi doktor oydu temizledi doldurdu ilk başta iyiydi sonradan diş dayanıksızlaştı herhalde köşeden kırıldı ama dolgu felan duruyo dişin arasına felan birşeyler kaçıyor dolayısıyla sol tarafla yiyorum .
  • Ameliyat durumu olabilir, birden fazla doktora görün. Çekim en son çare.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agumentin (antibiyotik), etol fort sağlam bir ağrı kesici. Muhtemelen oyuktaki mikrop köke ilerlemişse ilk olarak kanal tedavi yapılır. Kanala tedavi sonrası dişte tekrar apse olursa diş çekilir. Bu gün dişimi çektirdim hocam aynen böyle gelişti olay.
  • Bu işlerde tecrübeli biri olarak konuşuyorum , eger diş tamamen kırılıp geride çok az bi parça kalmışsa o diş çekilir.Dolgu veya kanal tutmaz oraya.Ama sizinki gibi oyuksa ,duruma göre kanal veya dolgu yapılır.Diş kökünde çürük varsa kanal , yoksa da dolgu yapilir.İntihapli oldugundan dolayi size antibiyotik yazmis telaslanacak birsey yok.5 gun sonra gidip röntgeninizi çektirin, buyuk ihtimal kanal tedavisi göreceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam forumda yeni diş hekimi olmuş arkadas var kendini deneme tahtası niyetine feda et olsun bitsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kist varsa çekilir yaşandı onaylandı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kist'in olup olmadığını nasıl anlayabiliriz röntgen haricinde?
  • menectras kullanıcısına yanıt
    Hocam kistin olup olmadığını nasıl anlayabiliriz röntgen haricinde?
  • Grimaniel kullanıcısına yanıt
    Hocam şu kist olayına ne diyorsun peki? Diş kökünde kist varsa çekilir diyorlar.
  • Siz de kist felan yoktur %99 ihtimal.Boşuna telaşlanıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.