Bildirim
Disk %100 yardım (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Arkadaşın dediğini uyguladıkdan sonra disk kulanımı 0 kadar düştü seside azaldı ama bu seferde ram 30 boş tayken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Format atıp atmamak sana kalmış birşeydir. Sistem ne durumda bilmiyorum ama böyle durumlar da teknik bilgi almaya çalışın her zama. Format atıyım da temizlensin diye mantık yürütmeyin genel olarak söylüyorum bunu. Ram kullanımı normaldir yinede "process explorer" programını indir ve yükle gezginlerde olması lazım. Ordan anlarsın ram'i gereksiz kullanan bir programın olup olmadığını.
Ek olarak msi killer network manager programındaki sorundan dolayı bazen gereksiz yere fazla ram kullanımı yapıyor bilgisayar. Varsa kaldırın. Yoksa da başka programların olup olmadığına bakın.
Kolay gelsin. -
Sana çok teşekkür ederim disk kulanımı düştü ama oyunlardaki takılmalar geçmedi ve yönetim ofisi hala açılmıyor. Ram ile için söykediklerini uygulıycam
Win7 dönmek istiyorum win 10 sorunlarından bıktım
En son çare sürücüyü temizle kulanacagım. Yardımların için sana teşekkür ederim tekrardan
Önemli değil hocam. Win 10 da update sorunlarından kaynaklı bazı sıkıntılar olabiliyor. Sistemin güncel olduğunu kontrol et. Güncelleme yaptıktan sonra Windows'da sorunlar hala devam ederse şunu dene,
windows + r tuşuna bas
services.msc yaz
arka plan akıllı aktarım hizmetinin çalıştığına emin ol.
Eğer çalışıyor ve takılmalar hala mevcut ise bu hizmeti durdur ve devre dışına al.
Devre dışına aldıktan sonra network trafiği ve ram performansının bir nebze daha düzeldiğini göreceksin.(özellikle network'un) -
Ve Bilgisayarı daha önce 1 kere sıfırladım oda aldıkdan 3 yıl sonra attım sonra bidahakine atılmadı
-
İndirdigim win7 idm crc hatası
windows + r tuşuna bas demiştim sen görev yöneticisine girmişsin.
Başlat menüsüne sağ tıklat ve çalıştır sekmesine bas. services.msc'yi oraya yaz dediklerimi uygula hocam. -
Zaten öyle yapdım hiçbir şey açılmıyor ve pc kasıyor o yüzden görev yöneticindeki durumu göstermek için açtım
Artık bilgisayar iyice takılmaya başladı
format atmak istiyorum ama olmuyor
Yeni disk alıp takdım takılma sorunum çözüldü konu kilit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X