Şimdi Ara

Disk %100 yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet her zaman ki gibi bilgisi olmayan bütün arkadaşlar yazmış. Disk değiştir düzelir falan.. Bunlar sorunu çözümlemek için teknik bilgi içeren bilgiler değil. Sorun şu şekilde çözülür,

Sistemin kurulu olduğu yerel sürücüye sağ tıklat ve özelliklere gir,

Disk %100 yardım

En alttaki seçeneğin tikini kaldır. Verilen uyarılara tümünü yok say de ve devam etsin. Biraz uzun sürebilir.

Disk %100 yardım

Bu işlem Windows dosyalarının index yapma işlemini kaldırır ve disk kullanımı %100'den düşer. Kesinlikle bir zararı yoktur. Sadece daha hızlı dosya aramaları yapmak için bu özellik otomatik olarak açıktır Windows işletim sistemlerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xanax70

Evet her zaman ki gibi bilgisi olmayan bütün arkadaşlar yazmış. Disk değiştir düzelir falan.. Bunlar sorunu çözümlemek için teknik bilgi içeren bilgiler değil. Sorun şu şekilde çözülür,

Sistemin kurulu olduğu yerel sürücüye sağ tıklat ve özelliklere gir,

Disk %100 yardım

En alttaki seçeneğin tikini kaldır. Verilen uyarılara tümünü yok say de ve devam etsin. Biraz uzun sürebilir.

Disk %100 yardım

Bu işlem Windows dosyalarının index yapma işlemini kaldırır ve disk kullanımı %100'den düşer. Kesinlikle bir zararı yoktur. Sadece daha hızlı dosya aramaları yapmak için bu özellik otomatik olarak açıktır Windows işletim sistemlerinde.

Bunu uyguladıkdan sonra format atabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşın dediğini uyguladıkdan sonra disk kulanımı 0 kadar düştü seside azaldı ama bu seferde ram 30 boş tayken

• polem2 kullanıcısına yanıt
    Format atıp atmamak sana kalmış birşeydir. Sistem ne durumda bilmiyorum ama böyle durumlar da teknik bilgi almaya çalışın her zama. Format atıyım da temizlensin diye mantık yürütmeyin genel olarak söylüyorum bunu. Ram kullanımı normaldir yinede "process explorer" programını indir ve yükle gezginlerde olması lazım. Ordan anlarsın ram'i gereksiz kullanan bir programın olup olmadığını.

Ek olarak msi killer network manager programındaki sorundan dolayı bazen gereksiz yere fazla ram kullanımı yapıyor bilgisayar. Varsa kaldırın. Yoksa da başka programların olup olmadığına bakın.

Kolay gelsin.
  • Xanax70 kullanıcısına yanıt
    Sana çok teşekkür ederim disk kulanımı düştü ama oyunlardaki takılmalar geçmedi ve yönetim ofisi hala açılmıyor. Ram ile için söykediklerini uygulıycam

Win7 dönmek istiyorum win 10 sorunlarından bıktım

En son çare sürücüyü temizle kulanacagım. Yardımların için sana teşekkür ederim tekrardan

Önemli değil hocam. Win 10 da update sorunlarından kaynaklı bazı sıkıntılar olabiliyor. Sistemin güncel olduğunu kontrol et. Güncelleme yaptıktan sonra Windows'da sorunlar hala devam ederse şunu dene,

windows + r tuşuna bas
    services.msc yaz
    arka plan akıllı aktarım hizmetinin çalıştığına emin ol.
    Eğer çalışıyor ve takılmalar hala mevcut ise bu hizmeti durdur ve devre dışına al.

Devre dışına aldıktan sonra network trafiği ve ram performansının bir nebze daha düzeldiğini göreceksin.(özellikle network'un)
  • Ve Bilgisayarı daha önce 1 kere sıfırladım oda aldıkdan 3 yıl sonra attım sonra bidahakine atılmadı

• Xanax70 kullanıcısına yanıt
    Sistemim güncel

services.msc yazdıgımda ise

Disk %100 yardım böyle oluyor ve yönetim konsolunu görevini sonlandır dedigimde düzeliyor

• İndirdigim win7 idm crc hatası

windows + r tuşuna bas demiştim sen görev yöneticisine girmişsin.
    Başlat menüsüne sağ tıklat ve çalıştır sekmesine bas. services.msc'yi oraya yaz dediklerimi uygula hocam.
  • Zaten öyle yapdım hiçbir şey açılmıyor ve pc kasıyor o yüzden görev yöneticindeki durumu göstermek için açtım

• Artık bilgisayar iyice takılmaya başladı

format atmak istiyorum ama olmuyor

• Yeni disk alıp takdım takılma sorunum çözüldü konu kilit

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.