Şimdi Ara

disk hataları onarılıyor. Tamamlanması bir saatten fazla sürebilir durumunda veri kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar bu aralar kasmaya başlamıştı ve dün ise açıldı dondu ve ardından geri kapandı şimdi ise "DİSK HATALARI ONARILIYOR. TAMAMLANMASI BİR SAATTEN FAZLA SÜREBİLİR" yazıyor ve evet sürdüre 12 saat filan, forumlarda baktığım kadarıyla bad sector olmuş gibi tamam format atmak zorundayım ben şeyi merak ediyorum veri kurtarabilirmiyim veya bu ekranda iken hd tune kullanabilirmiyim. Başka bir detay vermem gerekiyorsa belirte bilirsiniz abiler ablalar.

disk hataları onarılıyor. Tamamlanması bir saatten fazla sürebilir durumunda veri kurtarma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu an PC nin durumu nedir bilmiyorum ama imzamdaki konuda ilk mesaja gözatın. Farbar loglarını görmek isterim.

• USB'ye Hasleo WintoUSB programıyla Windows 7 veya Windows 10 (tavsiye etmem) kurmakla beraber BIOS'tan USB'yi boot edin ve harddiskinize HDTune ile yavaş tarama yapın. Sonuçlarını Sağlık ve Bilgi sekmesiyle beraber atın. Bilgi sekmesinden kastım bu Load Cycle vs. olan liste sekmesi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.