Şimdi Ara

Disk Okuma Hatası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    "Disk Okuma Hatası
    Yeniden Başlat : Ctrl + Alt + Del" Yazıyor...Format Atıyım Dedim. Cdyi Taktım. "On Yükleme İçin Bir Tuşa Basın.." Yazısı Çıkıyo Tıklıyorum Bir Tuşa..Siyah Ekranda Kalıyo Pc...Pc 4-5 Kez Art Arda Donmuştu. Reset Atmak Zorunda Kaldım Her Seferinde...Sorun Nedir? Harddisk Mi Yanmış?...

• Sisteminizi farklı bir HDD ile çalıştırmayı deneyin veya HDD'yi farklı bir sistemde.

Format atsanız da sorun tespit edilebilir. Zaten disk hasarlı ise format da atamazsınız.
  • Hdd sektörler bozulmuş olabilir başka bilgisayarda format atmayı deneyip sistem yüklemeye çalışın.sorun aynı devam ederse garanti ise servise gönder.
  • yada badsectorlede alakası olabilir....
  • Teşekkürler...HDD'i Başka Sistemde Deniyim..
  • Sektörler derken bende böyle bir sorunla karşılaşmıştım, eyer Sector *4 bozulmuşsa maalesef diskinizi sadece bir ek disk olarak kullanabilirsiniz, yani yeni bir Boot (Root) disk almalısınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiGiTaL WaRRioR

Sektörler derken bende böyle bir sorunla karşılaşmıştım, eyer Sector *4 bozulmuşsa maalesef diskinizi sadece bir ek disk olarak kullanabilirsiniz, yani yeni bir Boot (Root) disk almalısınız.

Sağolun..Başka Bi Sistemde Format Atmayı Denicem..Olmazsa Yeni Alıcaz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün benimde başıma aynısı geldi,ama şunu belirtmeliyim, güç kaynağım değişti. bilgisayarı açtım sistem açılmaya başladı ekrandaki xp logosu gittikten sonra karşılama ekranı gelmedi tekrar başlattım.
    disk okuma hatası dedi. aldım diğer bilgisayara taktım görmedi. donanım ekle kaldıra girdim orda gözüküyor ama üzerinde çarpı işareti var.

Acaba sorun nedir? Bu arada harddisk WD 10000rpm. raptor. tek parça halinde biçimlendirildi. İçinde çok önemli dosyalarım var iş yeri ile ilgili kurtarma şansı varmıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.