Şimdi Ara

Diskler arası arşivleme hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar bir konu hakkında detaylı teknik desteğe ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

Elimde bir adet 2TB HDD var sıfır olarak diğer küçük boyutlu disklerimi bu diske toplamak istiyorum 500, 250 gb 1 tb diskim var ve hepsi dolu

Sorum şu masaüstü bilgisayarım sata portları 6gb/s hepsini bağlayarak atıyorum ama çok uzun sürüyor

Diskler 7200rpm ve arızaları yok arkadaşlar tek tek kontrol ettim

İşletim sistemi W10 20H2 yeni kurdum işletim sistemide sıfır sorun yaşanmaması adına

ama bu işlem için daha özel bir işletim sistemi var ise onu kullanmak isterim data aktarımlarında mesela linux için önerilen bir işletim sistemi vs bunun gibi bir durum var mıdır ?

yada özel yapım bir windowsda olabilir

İşletim sistemi değilde farklı bir tavsiyesi olan var ise onuda değerlendirmek isterim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haxem -- 6 Aralık 2020; 13:53:11 >

• Aktarım hızlarınızı atabilir misiniz? Dosya boyutları küçük ve çok sayıda ise uzun sürmesi normaldir.

Dosya dosya uğraşmak istemezseniz(sıralı okuma olacağı için çok daha hızlı olacaktır) acronis uygulamalarını kullanarak disk imajı oluşturup direkt 2TB disk içerisine partition olarak aktarabilirsiniz.

• dosya aktarım hızları 50 60 mb/s bazen de 80 90 mb/s çıkıyor stabil gitmiyor dosya boyutları sürekli değişken çünkü klasör klasör düzenleyerek ayıklarayarak gidiyorum yeni diske

acronis uygulamalarını bu yüzden kullanmadım direk clon olabilir ama düzenleyerek gittiğim için malesef

transfler hep maksimum hızda olsa stabil olarak işler biraz daha rahatlayacak ondan dolayı sordum açıkcası bu işlemler için bir işletim sistemi var mı diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.