pearl drops diye bir macun vardı bir aralar . bulabilirsen ben zamanında çok memnun kalmıştım. sonucu beş dakikada görebiliyorsun . düzenli kullanımda ise muhteşem....
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci
Dostum İstersen Günde 254 Kere Diş Fırçala Senin Kemik Rengin Sarı İse Hiçbiri İşe Yaramaz..
Kesin Çözüm Arıyorsan TEK YOL Var Bleacing (Diş Ağartma)
Yaklaşık 400-550 YTL Arası Ama İyi Bakarsan Dişlerine 1 Yıl Gidiyor Ama Pamuk Gibi Bembeyaz Oluyor Dişlerin..!
Kafana Bişey Takılırsa PM At Kardeş...!
işte benim sorunum sigara içmediğim halde dişler sapsarı ya ben neyapayım bide bu Bleacing (Diş Ağartma) o kdr pahalı mı ya???
quote:
Orjinalden alıntı: _ anaconda _
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci
Dostum İstersen Günde 254 Kere Diş Fırçala Senin Kemik Rengin Sarı İse Hiçbiri İşe Yaramaz..
Kesin Çözüm Arıyorsan TEK YOL Var Bleacing (Diş Ağartma)
Yaklaşık 400-550 YTL Arası Ama İyi Bakarsan Dişlerine 1 Yıl Gidiyor Ama Pamuk Gibi Bembeyaz Oluyor Dişlerin..!
Kafana Bişey Takılırsa PM At Kardeş...!
işte benim sorunum sigara içmediğim halde dişler sapsarı ya ben neyapayım bide bu Bleacing (Diş Ağartma) o kdr pahalı mı ya???
İşte Ana Sorun Burda Dostum Kendini Yırtsan O Rengi Kendi Kendine Değiştiremezsin.
Ama Bleacing'te Ya Işın İle Yada Çeşitli Asitler Kullanılarak Senin Dişi ACE İle Yıkanmış Çamaşır Gibi Cillop Yapıyorlar. Ama Sakın Öyle Beyazlatıcı Macunlardan Falan Medet Umma Git Bi Diş Doktoruna Yaptır Bleacing'i...
bizim orda teyze hiç dişlerini fırçalamıyo tıkır tıkır maşallah hepsi sağlam fıstık gibi çalışıyo ama ben dişimi fırçalıyorum ipana ile ula sağlam diş kalmadı her tarafımı dolgu yaptım yaaaa
CİF+KULAK KARIŞTIRMA PAMUĞU
YUKARıDA DA YAZDIM BAŞKA ŞEYLERE BOŞUNA PARA VERMEYİN
tüh beee capslock açık kalmış kusura bakmayın
quote:
Orjinalden alıntı: endrew
ben karbonat ve pamukla beyazlatıyorumtavsiye ederim dişlerin ön tarafı iyi beyazlıyor
doğru diyon çok iyi beyazlatır ama 10 sene sonra bütün diş minelerin dökülür bi daha hiç parlatamazsın
Karbonat zaten Dis macunlarında kulanılan bi sey zararı olan bi seyi nie dismacununa entegre ediolarr
quote:
Orjinalden alıntı: Jaws
Karbonat zaten Dis macunlarında kulanılan bi sey zararı olan bi seyi nie dismacununa entegre ediolarr
Uygun Dozajda Kullanıyorlar Diş Macunalrında Fırcayı Direkt Karbonata Daldırır Gibi Bol Bol KOYMUYORLAR...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme