Şimdi Ara

Dism ile güncelleme entegre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba  elimde bulunan orjinal uefi li windows 7 with sp1 64 bit isosuna
    UpdatePack7R2-16.11.11 bu güncelleme paketini entegre etmek istiyorum . bu güncellemeyi dism yöntemi ile nasıl ekleyebilirim nasıl bir yol izlemem gerek hem ekleme hemde yazma mevcut bir konu varmı yada yardımcı olabilirmisiniz.

• UpdatePack bir güncelleme yazılımı yani onu entegre edemezsin. güncellemeler .msu yada .cab şeklinde olmalı.

İnternete iso güncelleme entegre etmek diye yaz.

DISM yöntemi ile güncelleme entegrasyonu diye yazan siteye gir adamlar anlatmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Eğlenceli Destek -- 21 Kasım 2016; 14:42:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windows Eğlenceli Destek

UpdatePack bir güncelleme yazılımı yani onu entegre edemezsin. güncellemeler .msu yada .cab şeklinde olmalı.

DISM yöntemi ile güncelleme entegrasyonu diye yazan siteye gir adamlar anlatmışlar

Yazılımın kendi sitesinden ulaştım bilgilere. Orada nasıl yapılacağı yazıyor. Çok emin konuştunuz ama
    UpdatePack7R2-16.11.11 dosyasını dism ile entegre ettim. Sorun yok netframework hariç tüm güncellemeler içinde mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 6 Aralık 2016; 13:02:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

quote:

Orijinalden alıntı: Windows Eğlenceli Destek

UpdatePack bir güncelleme yazılımı yani onu entegre edemezsin. güncellemeler .msu yada .cab şeklinde olmalı.

Yazılımın kendi sitesinden ulaştım bilgilere. Orada nasıl yapılacağı yazıyor. Çok emin konuştunuz ama
    UpdatePack7R2-16.11.11 dosyasını dism ile entegre ettim. Sorun yok netframework hariç tüm güncellemeler içinde mevcut

peki nasıl yaptınız birde güncelleme kontrolünde eksik yama görünüyormu

• C: içine W7 adında klasör oluştur

W7 Klasörüne güncelleme paketi UpdatePack7R2.exe ve windows iso dosyamızı kopyalıyoruz

bilgisayara ultra iso yu kuruyoruz ultra iso ile iso dosyamızı açıyoruz sources klasörü içinden install.wim dosyasını W7 klasörüne sürükleyip bırakıyoruz.

daha sonra ultra iso ile iso dosyası içinden sources e giriyoruz install.wim dosyasını W7 klasörüne çıkartıyoruz

komut istemini yönetici olarak çalıştırıyoruz
    Dism /Get-WimInfo /WimFile:C:\W7\install.wim
    yukarıdaki komutu ekleyip listedeki endex numarasını alıyoruz windows sürümümüze uygun olan örnek windows 7 ultimate .

daha sonra komut satırımıza
    C:\W7\UpdatePack7R2.exe /ie11 /WimFile=C:\W7\install.wim /Index=4

index numaramızı öğrenmiştik kodun sonuna onu ekliyoruz ben 4 yazdım. ultimate 64 bit için bunu kullandım
    işlemin bitmesini bekliyoruz..

işlem tamamlandıkdan sonra ultra iso ile isomuzu açıyoruz sources klasörünün içindeki install.wim i siliyoruz . güncellemeleri eklediğimizyeni install.wim dosya
    mızı iso içindeki sources klasörüne sürükleyip bırakıyoruz .

farklı kaydet diyip yeni bir iso kalıbı olarak kaydediyoruz. iso dosyamız kuruluma yada kopyalanmaya hazır.

• netframework güncellemeleri hariç. tüm güncellemeler mevcut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.