Şimdi Ara

Disney+ Kardeşliği - Ana Konu (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.029
Cevap
175
Favori
115.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam yer varsa katılmak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250-300 TL yi kendince dolandirdigini zannedecek kucuk hesapladla isi olmayan, eski uyelerden , wp grubu olan bi Disney de yer varsa katilabilirim.

Daha yeni birisi beni ve benimle beraber forumdan bi kac kisiyi carpmis, ayri uyeliklerle hesap acip.. o yuzden eski uye/ min yuzbasi seviyesi tercih sebebidir. (Benim gibi 2005 li varsa direk dalarim :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadiguzel -- 8 Ağustos 2024; 23:10:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllık üyelikte sağlam bir grupta yer alabilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6 ay veya yıllık grup arıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Antocio kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Yer var mı?

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

Yerim doldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antocio -- 13 Ağustos 2024; 16:35:4 >
  • Antocio kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Dönüş yaptım.

• 1 yıllık Disney grubumuza katılmak isteyenler iletişime geçsin profilinize pın koyup güvenliğini sağlayabilirsiniz

1yıl 1 ay 330 TL
    Wp: 0554 020 9046

• hasanj678 H kullanıcısına yanıt
    Ne oldu özelden de yazmıyorsun? 3 ay eksik olduğunu görünce yine sesin kesildi, mesajlarının altına da yaz 12+1 diyorum ama dediğim gibi çıkmayabilir diye, kimseyi mağdur etme.

• Aylık ödemeli grup arıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erkanby kullanıcısına yanıt
    Kardesim benim 12 aylık üyeliği 10 ayda bitirdiğime dair bana bir sey atmıyorsun anca laf yapıyorsun bana ilk baş 15 ay diyosun ben ispatlayınca 13 diyosun yanlış olan bensem bana diğer üyeler niye sikayet etmiyor uğraşıcak başka birisini ara

Özelden yazışmalarımızi da atarım buraya den hiç canını sıkma, sana attığım odemenin banka dekontu da gelir, milleti kandırarak kendini akıllı sanamazsin burdan ekmek yok sana

• erkanby kullanıcısına yanıt
    Bilader eğer bi ispatın varsa buraya atmak yerine bana atsana sıkıntılı mısın sen

Evet sıkıntılıyım senin gibi dolandırıcılara karşı çok sıkıntı çıkartıyorum

• Arkadas 1 sene önce baskasına para atmıs sana attım diyo geliyo bana hesap soruyo sözde dolandırıcı biziz birde

• hasanj678 ile bir saattir özelden yazıışıyoruz , bu işin ticaretini yapmakta ve 4/5 hesap olduğunu söylemiştir, yani kaç hesabı var kendi bile emin değil. Bana kim olduğu belli olmayan bir kaç dekont attı tarih için, sonra ben kendisine orjinal dekontu gönderince kendisi olmadığını iddia etti, işin sonunda da küfür etti. Tezgah şu arkadaşlar bir sürü hesap açıp 4 ekranlı hesabı kaç profil açılıyorsa o kadar kişiye satıyorlar, hesap bilgileri de bunlara ait değil tabi böyle durumlarda inkar edebilmek için, olurda sorun yaşarsanız zaten cevapta vermiyor ne burdan nede wp den. Siz siz olun dikkat edin böyle cakallara kanmayın, işin parasını puluda önemli değil vaktinize yazık. Ben bu mesajı yazarken özelden hala küfür ediyor terbiyesiz.

• Orjinl dekontu gönderince acaba neden ben olmadığımı iddia ettim çünkü kendiside başka bir isme gönderdiği dekontu atmış ayrıca kendiside 3 4 hesabı yönettiğini söyledi ve bana bok atıyor kendi ispatı olmadan insanlara iftira atmaktan utanmayan insanlararla ben artık irtibat kurmuyorum

• Zaten arkadas benim ismim olduğu bi dekont atsa ben ona parasını gönderecektim para attığı kisiyle uzaktan yakından alakam yok arkadasa ne kadar anlatsam anlamıyor anlamak istediği gibi anlıyor ve bana yakısmayan hitaplar kullanıp ispatı olmadığı takdirde iftirasını sürdürüyor Bende bisey demiyorum Allah var o doğruyu yanlışı biliyor ben bana attığı iftiralardan dolayı hakkımı helal etmiyorum bende yanlıs bisey yaptıysam dediği gibiyse onunkide bana hela olmasın ki öyle bir seyde yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanj678 -- 12 Ağustos 2024; 19:47:7 >
  • Katılmak isteyen varsa, yeni abonelik başlatmayı planlıyorum arkadaşlar. Kişi başı 1 senelik 325 lira. Mesaj atabilirsiniz.

Not: 2 kişilik yer kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 14 Ağustos 2024; 9:10:47 >
  • Yerim doldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antocio -- 13 Ağustos 2024; 16:34:58 >
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.