|
Display port görüntü anlık gidip geliyor (2. sayfa)
-
-
Aynı Sorun bende de var. Msi aftwerburner ile Unterwolting yap. Voltaj düşür ve Saat hızını biraz düşür. Benim Ekran kartı sorunlu. OC yaptın mı hiç??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ekran kartına zaman zaman oc yaptım ama şu an yapılı değil. Sizin sorunu çözdü mü bu ?quote:
Orijinalden alıntı: Cosmos2999
Aynı Sorun bende de var. Msi aftwerburner ile Unterwolting yap. Voltaj düşür ve Saat hızını biraz düşür. Benim Ekran kartı sorunlu. OC yaptın mı hiç?? -
cözdü. suan gidip gelme yok. büyük ihtimalle benim gibi ekran kartinin devrelere zarar verdin ve display port gümbürtüye gitti. untervolting ile idare ediyorum 3 dp nin sadece birisi calisiyor. yeni ekran karti alana kadar idare etmesini umuyorum :D -
Olabilir ama olmayadabilir emin olamadım :d
Peki senin ekran gidip no signal mi veriyordu yoksa gidip geliyor muydu ?quote:
cözdü. suan gidip gelme yok. büyük ihtimalle benim gibi ekran kartinin devrelere zarar verdin ve display port gümbürtüye gitti. untervolting ile idare ediyorum 3 dp nin sadece birisi calisiyor. yeni ekran karti alana kadar idare etmesini umuyorum :D -
Gidip geliyordu. No Signal çıkması için biraz daha sürmesi lazım. 5 saniye gibi. Bende 2-3 saniyelik gidip gelme oluyordu.
Bende de gidip geliyordu artık no signal vermeye başladı valla ne saçma bi sorundur ben anlayamadım..quote:
Gidip geliyordu. No Signal çıkması için biraz daha sürmesi lazım. 5 saniye gibi. Bende 2-3 saniyelik gidip gelme oluyordu. -
Benzer bir sorun bende hdmi'de yaşadım, Allah'ın belası kablo yüzündenmiş. Fakat bendeki aktif dönüştürücü idi. Siz anladığım kadarıyla doğrudan kullanıyorsunuz.
Benim anlamadığım ekran kartınıza bakacak olursak neden hdmi kullanmıyorsunuz? display port kullanmanın size ne gibi artısı oluyor ki? vazgeçemiyorsunuz? hdmi her daim daha iyidir.
display port daha ziyade 2k 144hz aşkın durumlarda ve çoklu monütörler de aranılan bir port.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinata -- 30 Temmuz 2019; 0:22:44 > -
Hdmi a geçtim bugun sinirden zaten.dp kullanmak istememe sebebim gysnc olmasıquote:
Orijinalden alıntı: Spinata
Benzer bir sorun bende hdmi'de yaşadım, Allah'ın belası kablo yüzündenmiş. Fakat bendeki aktif dönüştürücü idi. Siz anladığım kadarıyla doğrudan kullanıyorsunuz.
Benim anlamadığım ekran kartınıza bakacak olursak neden hdmi kullanmıyorsunuz? display port kullanmanın size ne gibi artısı oluyor ki? vazgeçemiyorsunuz? hdmi her daim daha iyidir.
display port daha ziyade 2k 144hz aşkın durumlarda ve çoklu monütörler de aranılan bir port. -
Çok geç yanıtladım belki çözdünüz ama başkalarının işine yarama ihtimali üzerine yazıyorum. Benim de başıma benzer bir olay geldi. Görüntü anlık gidip geliyordu. Sonra klima motoru çalışınca görüntünün gidip geldiğini anladım. Kullandığım priz ve klima motoru aynı hat üzerindeydi. Bir üçlü uzatma kablosunun içini açtım. Toprak hattını iptal ettim (sarı renk olan) ve o uzatma kablosuna sadece monitörü bağladım. Diğer cihazlar toprak hatlı olan prizde da takılı... Sorun çözüldü. Hat üzerinde başka güçlü cihazlar olduğunda onların motoru devreye girdiğinde kesilme olduğunu tesadüfen internette okudum. Çözüm de toprak hattını iptal etmekmiş... Umarım faydalı olur iyi forumlar...
-
Çok enteresan gerçekten yorumunu okuduktan sonra prize bağlı cihazlara baktım, laptop, projeksiyon cihazı, xbox series s idi. Laptop kablosunu çektim galiba yükü azalttım. Gidip gelme durdu
Gerçekten o mu çözdü bilmiyorum ama aynı hat üzerinde çamaşır makinesi de çalışıyordu görüntü gidip gelince. Muhtemele problem bu da olabilir sizin çalışmanıza göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mratt -- 16 Ağustos 2021; 16:20:57 > -
Böyle sorunların %90'ının dandik kablolar yapıyor. Sertifikalı kablolar sorunları çözüyor ama pahalı tabi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X