Şimdi Ara

distribitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese hayırlı işler bir ürünün tanıtımını ve pazarlamasını yapmak için bana yardımcı olabilecek firmalarla tanışmak istiyorum tüm şartlara vede tekliflere açığım yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla

• yurt dışında imalatı olan yeni bir ürün elektronik kişi sayma sistemleri bir firmaya kaç kişi girmiş kaçkişi çıkmış hangi ürünü satın almış hangi yeri daha çok ziyaret etmiş v.s. programlı sistem lütfen konu hakkında ilgilenen firmalarla görüşmek istiyorum şeref kurşun 0537790777
  • yurt dışında imalatı olan yeni bir ürün elektronik kişi sayma sistemleri bir firmaya kaç kişi girmiş kaçkişi çıkmış hangi ürünü satın almış hangi yeri daha çok ziyaret etmiş v.s. programlı sistem lütfen konu hakkında ilgilenen firmalarla görüşmek istiyorum şeref kurşun 05377090777
  • Satış başliklarına yazarsanız daha çabuk sonuç alırsınız. Pazarlamacılar bu foruma pek uğramaz!

• ürünle ilgili daha açıklayıcı bilgiler ve resimler eklerseniz daha iyi olur ve sanırım konu yanlış yerde açılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom33 -- 1 Nisan 2008; 0:59:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    delta garantili kore menşeili
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.