Şimdi Ara

dısustumde t5500 1.87 ghz core 2duo centrino ıslemcı hangı ıslemcıyle degıstırılebılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2 sene once aldıgım toshıba laptopumun t5500 core2duo centrıno ıslemcılı olan laptopu daha ıyı bı ıslemcıyle degıstırmek ıstıyorum ımkan varmı ımkan varsa hangı ıslemcıyle tegmın edebılıcegım bı yer vs yardımcı olursanız sevınırım

• core 2 duo ların hangılerı mobıl bır bılgınız varmı
  • notebook da işlemci upgrade hiç mantıklı değil gittiğe yere kadar kullan sonra iyi bir notebook al
  • quote:

Orijinalden alıntı: webhamsterr

core 2 duo ların hangılerı mobıl bır bılgınız varmı

http://ark.intel.com/ProductCollection.aspx?familyId=26548
  • quote:

Orijinalden alıntı: lervolerto

notebook da işlemci upgrade hiç mantıklı değil gittiğe yere kadar kullan sonra iyi bir notebook al

aslında laptop o kadar kotu degl hanı 1 sene daha sorunsuz gıder sogutma olsun ekran kartı felan guzel ama usb ses kartı var 5.1 programlar felan dizayn ısıne gırınce bazen ıslemcı yetersız kalınca yaptıgım ıstende zevk alamıyorum eger ımkan varsa yanı 1 2 sene daha kullanıcam makıneyı daha yuksek bı ıslemcıyle upgrade yapmak mantıklı geldı bana bı kac kısıden duymustum ama sızın verdıgınız bılgılere ve arastırmama gore dedınız gıbı mantıksız bı hal aldı yardmcı oldugunuz ıcın tessekurler donanımhaber aılesı sag olun hersey ıcın ıyı forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.