Şimdi Ara

ditto 4.4.2 rc rom yukleme yardim (note 2 n7100 - 4.3jb)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az once telefonuma (samsung note 2 n7100 - 4.3 jellybean) Ditto 4.4.2 RC rom yüklemeye karar verdim. çünkü artık hem türkiye güncellemelerini beklemek istemiyorum hemde note 3 ve s5 özelliklerini kullanmak istiyorum. bu romu kullanıp hayır yükleme diyenler varsa lütfen beni uyarsınlar ^^

fakat asıl bu yazıyı yazma amacım farklı. ben daha önce hiç root, rom yükleme, wipe yapma backup alma vs. tarzı şeylere bulaşmadığım için bu konularda hiçbir bilgim yok. açıkcası bi yanlış yapıcam diye de çekiniyorum. telefon ilk aldığım günki gibi. bana bu romu yüklemede yardım edecek, daha önce bu romu yüklemiş yada bu işte usta olan yardımsever bi arkadaş arıyorum.

bana yardım edecek arkadaşla skype veya başka bir şekilde iletişime geçip şu romu yüklemek istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canneswar -- 4 Nisan 2014; 17:18:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• stock olarak 4.3 mü var, 4.1.2 mi var
  • sfenks_ S kullanıcısına yanıt
    4.3 var

• knox sayacı arttırmayan yontemle root yap ki ilerde başın agrımasın
    Iste bu isler nasil yapilir bilmedigimden yardima ihtiyacim var

• Rom un xda sayfasinda youtube videolari var ordan iyice izleyip terimlerinde ne anlama geldigini iyice ogrenin.Belliki cok yenisiniz bu islerde baslamadan soyliyim rom isine bulastiginiz zaman cikis cok zordur.

• hocam oncelikle nandroid yedek alın. sonra knox sayacını arttırmayan root yöntemi araştırın, örneğin "saferoot". knox artarsa garanti biter.

rootladıgınız zaman efs yedeğini mutlaka alın.

sonra yükleme videosunda hangi recovery ile nasıl yüklendiğine bakıp aynısını yapın. çok zor bir işlem değil ama sıkıntılar çıkıyor kimisinde. dittonun o sürümünü bende yüklemeyi istiyorum ama internet baglantım çok kötü oldugu için 1.2 gblık dosyayı indiremedim bir türlü
    Eyvallah hocam cok saol deniycem hemen

• aklıma birşey daha takıldı. mesela şuan rc2 çıkmış ditto rom için. ben rc2 versiyonunu indirip telefonuma kurduktan sonra, yeni sürüm çıktığında örneğin rc3 versiyonu çıktı. rc3'ü tekrar indirip tekrar telefonuma kurmam mı gerekecek? yoksa telefondan güncelleme mi yapılacak? yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canneswar -- 5 Nisan 2014; 19:46:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.