Bildirim
Dive to the Titanic
Vileda Supermocio Temizlik Seti, Tüm Yüzeyler için, Kırmızı : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0007VHC1W
8 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben oynamadım ancak tam çözüm videoları youtubde da mutylaka vardır. Pek hoş bir oyun değil bence kafanı farklı oyunlar için patlatsan daha çok eğlene bilirsin. Tabi bi simulasyon bağımlısı değilsen. :D -
Valla Bende Oyunu yüklemedim hem youtube'dan baktımda oyun biraz zor be ya -
Sonarlar ses çıkarıyo,ses dalgasını sen yolluyosun bi tuşla,ses ne kadar çabuk geri dönerse enkaza o kadar yakınsın demektir,dıt dıt diye hangi yönde çıkıyosa o yöne gidip bulmaya falan çalışıyosun.Ben bulmuştum da saçma bi oyun yani uğraşmaya değmez. -
tamamdır sildim gitti =) -
quote:
Orijinalden alıntı: whiteshark
tamamdır sildim gitti =)
Ha ha ha -
Bende bulamamıştım koca gemiyi -
arkadaş koca gemi ama koca da okyanus anasını satimm ara arara ara bi haaal oldum basmadığım tuş kalmadı mal bi oyun =) -
quote:
Orijinalden alıntı: whiteshark
arkadaş koca gemi ama koca da okyanus anasını satimm ara arara ara bi haaal oldum basmadığım tuş kalmadı mal bi oyun =)
Aslında bu düşünce çok yanlış bunlar oyun değil öğretici simulasyonlar yani öyle bir cihazı kullanmayı öğretiyor sana eğlenceli bazı kısımları olabilir tercihe bağlıdır ama bu tip uygulamalar kesinlikle oyun değildir. -
arkadaşlar ben yükleim oyunu denizaltını içinden değilde tam görmeyi nasıl yapıcam hangi tuşla deniz altını tam görebilriim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X