Şimdi Ara

Divx ALT Yazi Cakismasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar .Bs Playiri kullaniyorum.Altyaziyi filme gömmek icin filmle Alt yazinin adini yaptim .Yalniz bu seferde alt yazidan 2tane cikiyo..ismleri degi_tirdigimde busefer illa bs playirden alt yaziyi özelikten yuklemek gerekiyo.Yard1mlarinizi bekl,yorum

• hah işte benim problem....
    banada oldu kardes aynısı...ben pro kullanıyordum sora normal olanı yukledim duzeldi..
    ama çok kotu oluyor, altyazı nerdeyse filmin ortasında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizican -- 25 Ağustos 2005, 20:44:52 >
  • bs playeri kaldırıyosun

divx g400 ü yüklüyosun.film ile altyazıyının adını aynı yapmaya devam ediyosun
  • Arkadaşlar bu problemi yaşayanlara soruyorum K-lite codec packmi kullanıyorsunuz....Cevabınız evet ise k-lite codec pack ile birlikte vobsub diye bir program geliyor ve o kendiliğinden altyazı ekliyor birde bsplayer ekleyince 2 tane oluyor...Vobsub ı devre dışı bırakmanız lazım....
  • evet dostum çok sagol bende klite kullanıyorum....film açınca vobsub ta etkili oluyor...teşekkurler
  • sanat ile ne alakası var
  • codecler yüklü olmadigi için çakisiyo altyazilar... bilgisayardaki bütün codecleri silin sonra ukp yükleyin, sorun çözülcek... bulamazsaniz gönderirim o codec paketini, kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPTV dosya adi ne olmali?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.