[Btrst]AŞAĞIDA YAZMIŞ OLDUĞUM LİSTENİN TAMAMI OLAN BİR ARKADAŞ VARSA ALMAK İSTİYORUM FAKAT FİLMLER DVD DEN RİPLENMİŞ OLACAK.BİR ÇOK KİŞİ ORJİNAL VCD LERDEN DİVX YAPIP SATMAYA KALKIYOR(ALACAK OLAN ARKADAŞLARA BİR TAVSİYE DİKKATLİ OLUN)...TABİ BU LİSTENİN İÇİNDEKİ LORD OF THE RİNG "THE 2 TOWERS " FİLMİ OLMAYABİLİR...DEDİĞİM GİBİ BU LİSTEDEKİ FİLMLER OLAN ARKADAŞLAR BENİMLE İRTİBATA GEÇERLERSE SEVİNİRİM...(altyazıları olmayabilir)...MAİLİM AŞAĞIDA.....
...DOCTOR LECHTER HANNİBAL ÜÇLEMESİ( RED DRAGON--SİLENCE OF THE LAMBS--HANNİBAL) ...SE7EN ...STİGMATA ...BEAUTİFUL MİND ...MEMENTO ...TİTANİC ...GLADİATOR ...LORD OF THE RİNGS ( FELLOWSHİP OF THE RİNGS--THE TWO TOWERS)
stigmata, beatiful mind, memento, gladiator ve lor - fellowship of the ringsd bende mevcut bunları istersen bana listeni yolla oradan film seçeyim gokhanisil@marmara.edu.tr
DOCTOR LECHTER HANNİBAL ÜÇLEMESİ( SİLENCE OF THE LAMBS--HANNİBAL ) var BEAUTİFUL MİND ...MEMENTO ...TİTANİC ...GLADİATOR ...LORD OF THE RİNGS ( FELLOWSHİP OF THE RİNGS )
arkadaşlar hepsini bir kişiden almak istiyorum yokmu tamamına sahip olan yada bulabilecek olan:(
red dragon ve two towers hariç diğerleri var onlarda yakında gelecek
Selam, Pazartesi bana mail at. Hepsi olacak
ok eğer unutursam sen bana mail ile ulaş alacağım hepsini dostum <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ajanhakan</i> <br />Selam, Pazartesi bana mail at. Hepsi olacak <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
DOCTOR LECHTER HANNİBAL ÜÇLEMESİ( RED DRAGON--SİLENCE OF THE LAMBS--HANNİBAL) TİTANİC yok şu anda diğerleri ok. onlarda yakın zamanda gelecek. o zaman mail atarım sana dostum
quote:
Orjinalden alıntı: RapSodY
[Btrst]AŞAĞIDA YAZMIŞ OLDUĞUM LİSTENİN TAMAMI OLAN BİR ARKADAŞ VARSA ALMAK İSTİYORUM FAKAT FİLMLER DVD DEN RİPLENMİŞ OLACAK.BİR ÇOK KİŞİ ORJİNAL VCD LERDEN DİVX YAPIP SATMAYA KALKIYOR(ALACAK OLAN ARKADAŞLARA BİR TAVSİYE DİKKATLİ OLUN)...TABİ BU LİSTENİN İÇİNDEKİ LORD OF THE RİNG "THE 2 TOWERS " FİLMİ OLMAYABİLİR...DEDİĞİM GİBİ BU LİSTEDEKİ FİLMLER OLAN ARKADAŞLAR BENİMLE İRTİBATA GEÇERLERSE SEVİNİRİM...(altyazıları olmayabilir)...MAİLİM AŞAĞIDA.....
...DOCTOR LECHTER HANNİBAL ÜÇLEMESİ( RED DRAGON--SİLENCE OF THE LAMBS--HANNİBAL) ...SE7EN ...STİGMATA ...BEAUTİFUL MİND ...MEMENTO ...TİTANİC ...GLADİATOR ...LORD OF THE RİNGS ( FELLOWSHİP OF THE RİNGS--THE TWO TOWERS)
güzel filmleri ariyosun hey gidi günler arşivde var hepsi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme