Şimdi Ara

divx e alt yazı ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktada yazdığım gibi divx e alt yazı eklemek için hangi programları kullanabilirim. bi zahmet kısa açıklarsanız sevinirim.teşekkürler

• http://www.bsplayer.org/
    ben bunu kullaniyorum gayet memnunun Turkce dil secenegide var
  • www.divxtr.org
    gereki bilgi dökümanlarda bulabilirsin
  • altyazıyı filme entegre etmeyi kastediyorsan virtualdub işini görür. önce virtualdub ın subtitler isimli pluginini download edeceksin ve plugin klasörüne koyacaksın ve hakkındaki text dosyasını okuyacaksın, sonra elindeki altyazı dosyası ne ise onu ssa formatına cevreceksin bu iş içinde sub to ssa (subadjust)programı işine yarar. ben er ryan ı kurtarmak a altyazı entegre edip 3 cd ye bölmüştüm cok da güzel oldu.
    takıldıgın yer olursa yardım ederim
  • ben bir filme kendi yazdığım bir yazıyı eklemek istiyorum.nsaıl yaparım acaba. işyerinde bir eğitim filmi çekildi. film izlenirken açıklayıcı yazılar yazmak istiyorum.
  • skorp yardımın için cok saol işime cok yaradı ama bir sorunum var... Altyazı dosyasında turkce karakterterler kullanılmıs ve divx i actıgımda bu sorun olmuyor ama entegre ederken turkce karakterler bozuluyor... SAnırsam virtual dub dan kaynaKLAnıyo yardımcı olabilirsen ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skorp

altyazıyı filme entegre etmeyi kastediyorsan virtualdub işini görür. önce virtualdub ın subtitler isimli pluginini download edeceksin ve plugin klasörüne koyacaksın ve hakkındaki text dosyasını okuyacaksın, sonra elindeki altyazı dosyası ne ise onu ssa formatına cevreceksin bu iş içinde sub to ssa (subadjust)programı işine yarar. ben er ryan ı kurtarmak a altyazı entegre edip 3 cd ye bölmüştüm cok da güzel oldu.
    takıldıgın yer olursa yardım ederim

ya bendede 1.29 gblik bir film var cdye yazamıyorum.film ile birlikte altyazıyı nasıl ikiye bölüp iki cdye yazcam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter programıyla VCD DVD DİVX formatlarıbı birbirine cevirebilirsin ve filmi istedigin buyuklukteki parcalara ayırabilirsin... Easy Video Splitter programıyla da filmi parcalayabiliyosun... Windowsla gelen movie maker da bu işi yapıyor olması lasım ama o filmi kendi formatına (yanılmıyorsam wma yada ole bişidi ) ceviriyo
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.