Şimdi Ara

Divx parcala bol yapistir :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar Divx filmlerden sahne kesip yapistirmak birbirine eklemek gibi islemleri yapabilen bir program ariyorum. Bilen varsa yardimci olursa tesekkur ederim..

PS:olusturacagim yeni film tek dosya seklinde olacak, yeni bi film gibi.

Aslinda isin ozeti su; Haftayta bi parti yapcaz ve partide beyaz perdeye laptoptan bahsettigim dosyayi yansitip uzerine muzik gecmeyi dusunuyoruz. Iste bu islem icin bahsettigim program gibi bi programa ihtiyacimiz var. Cunku elimizde baya bi divx film aslinda cok da degil ama biseyler yapcaz artik :) Neyse yardimci olabilirseniz cok sevinirim...

• Virtual dub yazılımı yapması yapması lazım bu işi.Bide DR. divx vardı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoniss -- 1 Eylül 2005, 8:28:53 >
  • Virtual dub kesin sonucu verir ama divx dedigin kavram biraz genis bi olay insanlar xvidle encode edilmis filmlerede divx dior.Degisik codeclerde degısık cozunurluklerde ve degısık bıtrateki filmler birlestirmek icin ise virtual dubı biraz konusturman lazım o yuzden haftaya kadar ise zmanın simdidenwww.doom9.org a girip okumanı tavsiye ediyorum.
  • camtasia studio en baba programdır ..
    kesme işini vcd cut la yaparsın

acemiler için en iyi çözüm bence codecten anlamayanlar için falan dimi ama?
    direk kes sonra camtasia ile birleştir efect bile koyarsın ;)
  • cok tesekkurler henuz vaktim olmadi onerdiginiz programlari denemeye birkac gun daha vakit bulamiycam sanirim neyse heralde bi dahaki partiye kalcak gibi gorunuyo o is :) yine de tesekkurler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.