divx/xvid videolarım var ingilizce bunlara alt yazı hangi programla eklerim? hazır alt yazılar mevcutmudur? şimdiden tşk
bsplayer kullan,alt yaziyi filmin ustune suruklemen yeterli yada ayni klasor icinde film ile ayni ise alt yazinin ismi suruklemenede gerek kalmaz. www.divxforever.com www.divxplanet.com www.videometre.com alt yazi bulabilecegin siteler.
harikasın
quote:
Orjinalden alıntı: helloween
harikasın
oyleyim :P (mutevazi olmak guzeldir)
hehe starwars 3 u cekiyom xvid 700mb imiş.. şimdi ona turkce altayazıyı eklıyecemde.. bu sitelerde 1cd için baska 2inci cd için baska vermisler.. ee ben 700mb tomar halde çekıyom ben ne yapcam.. hangi programı onerırsın veya bılıyonmu bu starwars3 un altyazısını 700mblik xvid için olaınnı nerden çekerım
harıkasınnn
bakacaksin artik orda xvid icin dvdrip icin olanlar alt yazi aciklamalarinda yazar.sen filmin ismine bak dvdrip-xvid falan yazar eger alt yazinin aciklamasinda da o film icin yaziyorsa o tek cdlik alt yaziyi indirirsin yoksa senkron sorunu yasarsin.sen tek cdlik ve senin filmine uygun olani indiriceksin.fps lerinede dikkat et bu arada.
evt sen yazmadanda anladım biraz kurcalayarak, yazdıgın icin cok saol.. olmazsa 2ye bolerım bende filmi bu arada xvid bolme birlestirme programı varmı boyle bisi
Buradan hiç bir program yardımı olmadan altyazılı izlemek için. Nasıl ekleyebileceğini gösteriyor. DivX player lar için işine yarayabilir.
bsplayer'dan baska bir program bilen varmi?
quote:
hehe starwars 3 u cekiyom xvid 700mb imiş..
hevesini kırmak istemem ama o 700mb xvid preview seçeneğinden göz atabilirmisin? bende salak bir mtv filmi çıkmıştı da üstelik dosya boyutu da aynı.
bendede vans diye bi yazıyla basladı sonra bi adamın peşinden biri koşuyor.. dc++ sucks 700mb lik ler sahte arkadaşlr sakın çekmeyın... bu starwars3 u bi çekemeyecezmi ya? nerden çekelım hangi adla bilen yokmu
yakında star wars 3 adı altında inek şabanın filmleri çıkarsa hiç şaşırmam. torrent te vardı star wars 3 ama bir kısmını çektikten sonra downloadı durdurup kontrol etmek gerekiyor. ne demiş atalarımız "Sith'ten ağzı yanan Star Warsı üfleyerek download eder" bu arada vobsub u kurduktan sonra da windows media playerda altyazılar çıkıyor, tabii altyazı seçeneğini açarsan
saglam sitelerden cekmek lazim o zaman.suana kadar elitetorrents'ten cektigim hicbir film fake cikmadi mesela.
quote:
evt sen yazmadanda anladım biraz kurcalayarak, yazdıgın icin cok saol.. olmazsa 2ye bolerım bende filmi bu arada xvid bolme birlestirme programı varmı boyle bisi
Filmi bölmene gerek yok. İki altyazıyı birleştir. Ben alt yazıları değiştiriyorum. İstediğimi yazıyorum. Hatta "Altyazıları ShenLong Hazırlamıştır." diye bi cümle koyup bizim arkadaşları kekliyorum. Harika oluyo yaa...
beyler surda gspot la filmin 921kpbs oldunu bulmuş sonra xvid e 915kpbs yazmış convert yapmış? ee ben aynı programa bi .dat bi .mpg dosyasını attıgım zaman hep 1150kpbs yazıyor? .mpg .dat larınmı kpbs ini yoksa filmin xvid kpbsni mi ayarlıocaz da xvid convert yapacaz. aklım karıştı bu olayı biri anlatsın detaylı pls şimdidien tşk ederim
quote:
bendede vans diye bi yazıyla basladı sonra bi adamın peşinden biri koşuyor.. dc++ sucks 700mb lik ler sahte arkadaşlr sakın çekmeyın... bu starwars3 u bi çekemeyecezmi ya? nerden çekelım hangi adla bilen yokmu
Dostum tum 700mb'LıkLar sahte diye birsey yok. NormaL tek cd'Lik divx bir fiLmin boyutu 700mb'tır ( yani cogu fiLm 700mb - 698mb arası ) sana denk geLmiş fake oLan. ( Bu arada prg.'ın ozeLliginden aratıpda buLursanız fake cıkma oLasıLıgı yuksek emuLe kuLLanıyorsanızwww.divxforever.com vewww.divxplanet.com , forumLarından Link buLup cekmenizi oneririm fake cıkma ihtimaLi yok tabii torrent'Ler icinde siteLer var )
tamam dostumda yukarda bi soru sordum cevabı acele lazım.. ben vcd den xvid e covert etmek ıstıyom bu 1150kpbs olayını hiç anlamadım.. bu olayı 1anlatıverın.. vcd den xvid e convert yokmu.. program yokmu bildiniz.. anlatıverınbu twopass olayıda çok buyuk dosya oluyor..
sen simdi vcd yi divx e mi donusturmek istiyorsun ? suana kadar oyle birsey duymadim sanmiyorumda zaten e varsa guzel olur o ayri
yaw bu vcd dediysek vcd nin içinden .dat dosyasınıalıp onu xvid yapıyosun.. evt ben bunu virtualdub,mpeg4 maker gibi programlarla yapıyorum. 1150kpbs bu programlar var twopass ıcın bunu anlamadım gitti