Şimdi Ara

divxplanet kapandı yeni site açıldı... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
5
Favori
94.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yavas yavas ingilizce ogrenin, en kotu ihtimalde ingilizce alt yazili izlersiniz. hem dizi film dili gelistirmek icin guzeldir.
  • gitti güzelim site
  • TormentedSoul kullanıcısına yanıt
    Güncel çevirmenlerin hepsine ulaşım var. Aşağı yukarı hepsi şu an iletişim halindeler.

Eski Divxplanet/Altyazı org sitesinin artık geri dönüşü yok. Ama mevcut ekibin boş duracağını düşünmüyorum.
  • sitenin solunda bulunan vizyondaki ve gelecek filmler vs guzeldi.o şekilde alternatifi olan site var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Domain Name: ALTYAZI.ORG
    Domain ID: D104106298-LROR
    WHOIS Server:
    Referral URL:www.domain.com
    Updated Date: 2016-02-29T16:01:12Z
    Creation Date: 2004-03-16T22:04:26Z
    Registry Expiry Date: 2017-03-16T22:04:26Z

Domain Name: DIVXPLANET.ORG
    Domain ID: D104063052-LROR
    WHOIS Server:
    Referral URL:www.domain.com
    Updated Date: 2016-02-20T16:48:29Z
    Creation Date: 2004-03-06T02:07:14Z
    Registry Expiry Date: 2017-03-06T02:07:14Z

her iki domainde mart ayında son buluyor. avcılar iyi üşüşür buna.

mazi için;
    https://web.archive.org/web/20160323031534/http://altyazi.org/
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Nautilus-

Güncel çevirmenlerin hepsine ulaşım var. Aşağı yukarı hepsi şu an iletişim halindeler.

Eski Divxplanet/Altyazı org sitesinin artık geri dönüşü yok. Ama mevcut ekibin boş duracağını düşünmüyorum.

bu iyi haber hocam

hepsinin iletişim halinde olup birlik olması çok güzel

yılların emeği sonuçta, ben 12bölüm anime çevirdim senkronladım canım çıktı...

umarım güzel bir şekilde ekip geri döner

bir lider seçseler de ona ulaşsak yardım için fena olmazdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

@Kartal Göz Evet

@Mojo Moog Teşekkürler iyiyim. Çok sağ olun.

Peki çevirmenlerin yeni portalı neresi olacak? Sizce? turkcealtyazi.org olabilir mi?
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Hayır. 1-2 çevirmen hariç, TA'ya geçmeyi düşünmüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 9 Şubat 2017; 14:22:34 >
  • Sitede bulunan dizi ve film emule linkleri için harika bir paylaşım vardı sitede. Forumda ilgili başlıklara yazmayı da düşündüm ama kurallara aykırı bir durum oluşturup oluşturmayacağını bilemediğim için yazmadım.

Dizi ve filmler için emule linkleri başka hangi güvenilir kaynaklardan bulunabilir? Veya bu paylaşımlara başka bir platformda devam etmeyi düşünüyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Nautilus-

Hayır. 1-2 çevirmen hariç, TA'ya geçmeyi düşünmüyorlar.

Çeviri kültürünü başlatmış, geliştirmiş, yetiştirmiş bir sitenin başka bir siteye gebe kalması zaten çok mantıksızdı. Başkasının yazlığında tatil yapan aileye benzetirimDP den önce ismini unuttuğum bir site vardı. Kapandı, DP oldu, hatta bilenler bilir divxforever vardı (oda kapandı). DP nin üyeleri başka bir site yapsa hiçte fena olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan az private tracker davetiyesi almamıştım. Sıcacık, samimi bir ortamdı çok yazık oldu.
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    Kardeş amaç sadece altyazı değil sen pek takılmamışsın sitede belli ki. O yüzden pek yorum yapma bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

@Kartal Göz Evet

Peki çevirmenlerin yeni portalı neresi olacak? Sizce? turkcealtyazi.org olabilir mi?

Dp'ye sadece altyazı sitesi olarak bakmamak lazım. Forumunda sinema ve diziler hakkında detaylı incelemeler, seviyeli tartışmalar oluyordu. Karşısındakine saygısı olmayan üyeler barınamazdı. Her zaman güzel Türkçe kullanmaya teşvik edilirdi. Yardımsever insanların buluşma noktasıydı. Altyazı işin sadece en çok bilinen kısmı.
  • quote:

quote:

quote:

@Kartal Göz Evet

Dp'ye sadece altyazı sitesi olarak bakmamak lazım. Forumunda sinema ve diziler hakkında detaylı incelemeler, seviyeli tartışmalar oluyordu. Karşısındakine saygısı olmayan üyeler barınamazdı. Her zaman güzel Türkçe kullanmaya teşvik edilirdi. Yardımsever insanların buluşma noktasıydı. Altyazı işin sadece en çok bilinen kısmı.

Orası muhakkak öyledir. Ancak böylesi bir ortamın üyeleri elbet bir platformda tekrardan buluşmak isteyecektir. Yeni bir platform mu oluşturulur, yoksa birinin divxplanet altyazi.org alan adlarını satın alıp yine bu misyona devam ettirilmesi mi sağlanır? Sizce nasıl olur bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Şubat 2017; 21:15:7 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@Kartal Göz Evet

Orası muhakkak öyledir. Ancak böylesi bir ortamın üyeleri elbet bir platformda tekrarda buluşmak isteyecektir. Yeni bir platform mu oluşturulur, yoksa birinin divxplanet altyazi.org alan adlarını satın alıp yine bu misyona devam ettirilmesi mi sağlanır? Sizce nasıl olur bu?

Bilgim yok maalesef.
  • Sitenin geleceğini 1 kişiye nasıl bırakırlar ya? Bu neyin kafası? Kardeşi gibiymiş. O kardeşine parayla boğsunlar bakayım o seni kardeşin gibi görüyor mu?

Edit:
    ekşi sözlük
    altyazi.org
    https://eksisozluk.com/entry/66183407

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 10 Şubat 2017; 17:49:40 >
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    @0MG90 aynı nickle orada da üyeydiniz sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 10 Şubat 2017; 19:49:42 >
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Evet
  • TWD S07 altyazılarını nereden indirdiniz arkadaşlar ? Ben bulamadım da.
  • Güncel film , dizi , anime linklerini arıyorum. Yardımcı olacak kişiye şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.