Şimdi Ara

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Üniversitelerde okul öncesi din eğitimi veren bölümler açılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Okul öncesi din eğitimi veren okullar açılmalı"
    Prof. Dr. Erbaş, üniversitelerde okul öncesi dini eğitim veren bölümlerin açılması gerektiğini ifade ederek şöyle devam etti:

"Biz Milli Eğitim Bakanlığı ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz sertifika programları ile bu formasyonu aldırdığımız Kur'an Kursu öğretmenlerimiz ile bu işleri yapaya çalışıyoruz. Ama gönlüm şunu istiyor. Üniversitelerde okul öncesi din eğitimi bölümleri açılsın. Okul öncesine din eğitimi veren öğretmenlerin yetiştiği bölümler açılsın. Çocuk gelişim bölümlerinde özellikle din eğitimi ile bu işi nasıl yapabiliriz, bu konuda üniversitelerden destek bekliyoruz. Haftanın 5 günü hapishanelerde, öğrenci yurtlarında görevlilerimiz çalışıyor. Ama bunlar içinde manevi rehberlik bölümlerinin açılmasını arzu ediyoruz. Yüksek Öğretim Kurumu'na talebimizi ilettik. Bizim buna çok ihtiyacımız var.''
    T24
    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Üniversitelerde okul öncesi din eğitimi veren bölümler açılmalı
    https://t24.com.tr/haber/diyanet-isleri-baskani-erbas-universitelerde-okul-oncesi-din-egitimi-veren-bolumler-acilmali,864849

• finans eğitimi verilmeli

halk doların önemini bilmiyor
  • Bİlimin ve öğrenmenin yuvasinda dogmalarin işi olamaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum , yüce odini tanıtmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece bu tarz açıklamalar yapmak için ordalar sonuçta birilerinin ? emriyle yapıyorlar bu işi merak ediyorum daha nasıl devam edecek böyle
  • Zerdüştlük, satanizm, yezidilik filan da öğretilecek mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence üniversitelerdeki tüm bölümler kapatılıp hepsi ilahiyat fakültesi yapılmalı.
    Sonuçta hepimiz ölecez... öbür dünyaya hazırlık yapmak daha önemli.
  • bunların defolup gittiği gün ülke en azından biraz rahata erecek.Birde utanmadan ek bütçe istiyor sanki ülkeye katkısı bir insana faydası varmış gibi utanma yok git iki dua ette gökten yağsın bakalım istediğin bütçe vatandaştan bekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 6 Mart 2020; 16:3:24 >
  • Bence pedagoji + psikoloji eğitimi olmayanlar, okul öncesiyle ilgili fikir beyan etmemeli, yetkili olnaların ise fikir beyan etmeleri bile suç sayılmalı.

Çocukları korumak için başka çare yok. Çocuklar eksik kaldı, siyasete alet etmek için.
  • okul öncesi çocuklara din öğretilmez tabi psikoloji falan bilmeyince böyle açıklamalar geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.