Şimdi Ara

Diyanet-Sen başkanı Pokemon Go’nun yasaklanmasını istedi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Aslında oyun insanları camilere gitmeye teşvik ediyor :D Sendika bundan rahatsız olmuş olabilir, kendilerine iş çıkıyor : D

• qedo kullanıcısına yanıt
    He hala yasiyorum tibur tugla fabrikasi kurmuslar millet uzay yarismasina girmisken utanin be işiniz milleti aldatmak soymak son 10 senede bu listenin 100 kati yapildi bu memlekette arastir biraz gaz kuyrugu ekmek kuyrugu yuh diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulke kemalist yobazlarin sayisi azaldigindan beri gelisiyor hizli ilerliyoruz son 10 senedir

• quote:

Orijinalden alıntı: uranuslu61

Hangi mesaji sen goster ben ayari veririm kafana takma kaşınanı kaşıyacağım

Bildirimlerden tıklayınca göstermiyordu mesajı silinmemiş gerçi. Cevabını bekliyorum gene de boş boş konuşacağına ortaya birşey koy.

• Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Ilk defa çevap vermeye gerek duymuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: uranuslu61

Ilk defa çevap vermeye gerek duymuyorum

Cevap verebileceğin birşey yok çünkü. O öve öve bitiremediğiniz Osmanlı'nın 1900'lerde elinde ne vardı ne yoktu bilip bilmeden kalkıp da Almanya gibi bir teknoloji deviyle karşılaştırmaya çalışmayın, karşılaştıramazsınız. 1400'lerin Fatih'inden 1500'lerin Kanuni'sinden bahsetmiyoruz biraz at gözlüğünüzü çıkarın konuşulan yıllar 1900'ler. Buyur, çok biliyorsan kaçma da yaz benim de cehaletim gitsin öğreneyim işte ne diye çekiniyorsun ki ? Patır patır yazıyordun konuya şimdi mi üşengeçliğin tuttu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 15 Temmuz 2016; 22:16:14 >
  • yasakçı zihniyet işte.
  • Zaten camiye gittigimiz yok bari pokemon vesilesiyle gidelim. Pokemon sayesinde meyhanelerden çikabiliriz azda olsa.

• Diyanetin sosyal olaylara görüş getirme hakkı yoktur. Diyanetin kendi cemaatine bile öneri sunma dışında yaptırım uygulama hakkı da yoktur. Silah yasaklanmıyor ama oyun yasaklamaya çalışıyor. Diyanet ödeneğini sağlama alan samimiyetten uzak bir ticaret kurumudur.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    onunla bu aynı şey mi ne alakası var ?...
  • kadirirdem kullanıcısına yanıt
    Alıntılasaydın ne yazdığımı tam olarak hatırlardım ona göre tartışırdık, ama 10 sayfa yazı olmuş hayatta aramam

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    şuan bende bulamam :D
  • Herkese sen kimsin ......
    diyen rte kendi adamına demiyor.

• Arkadaşlar, diyanetin bunu araştırmadan söylemesi çok yanlış. Oyunda pokestop olarak işaretli yerler, o yerdeki önemli yapılardır. Heykeller, kafeler de bu yerlere dahil. Niantic'in (oyunun yapımcısı) art niyetli bir şey yapacağından şüpheliyim, adamlar sadece o çevredeki önemli yerleri otomatik olarak işaretletiyor. Ayrıca özellikle camileri işaretlemek istesediklerini düşünüyorsanız size bir şeyi hatırlatmak isterim, oyun Türkiye'ye daha gelmedi, insanlar apk olarak indiriyor. Oyun Türkiye'ye gelince telefonların app store'larından indirilebilecek.

• Yasaklansın tabiikide cami den ziyade nedir bu kadar sanal alemci olduk resmen kendimizi kaybettik sanal alemde bence gerçek hayata dönüp biraz biraz sanal alemden kısmende olsa uzaklaşmalıyız

Saygılarımla

• Pokemon go oynayanlar toplansa imza toplasa seni görevinden alır hayrola ?

• Ulan bu oyun sayesinde gençler camiye gitmeye başladı lan

• bu oyun nintendonun oyunu. nintendo japon firması. japonya batı avrupa da değil asya kısasında. neyle neyi karıştırıpta içiyor sonra bu açıklamaları yapıyorlar anlamış değilim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.