< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Diyanet-Sen Genel Başkanı Alkollü araç kullanırken yakalandı (4. sayfa)
-
-
Bence haklısın memuriyette (görev süresi hariç) alkol almak kanuni suç değildir. İmamda memur olduğuna göre görevden alınması saçmalık, mahkemeye vermesine bile gerek yok kanuna aykırı iş yapılmış.
Sıkıntı şu ki bu imamın cemaati onu 5 vakit bakışları ile lafları ile deler geçer .
Hangi camiye giderse gitsin cemaat her gün diyanetin kapısını aşındırır bunu alın diye. Arkasında namaz kılmazlar. Bunlar iyi tahminler.
Memuriyetten değilde cami imamlığından alınıp geri hizmete (il müftülüğünde masa başı işi gibi) verilmiş olabilir. yada kendisi istifa etmiş olabilir çünkü bu imam birde sendika başkanı.
-
İçki içti diye memurluktan atılamaz.
-
belli ki şeytanın oyununa gelmiş. derhal göreve iadesi sağlanmalı.
-
O konuda hepimizin çekinceleri ve kızgınlığı var ancak K.K. yerine Erdoğan gelsin diyecek kadar değilim. Şimdi mevzu konuştuklarını dinlemekse, Erdoğan'ın konuşmalarından şizofrenik hikayeler çıkıyor. Hatta kitaplar dolar. Ben siyasal islam denilen, kökeni islam ile halkı uyutmak olan bu pisliğin ülkeden gitmesini diliyorum.
-
Ne içmiş acaba?😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu ülkenin ırzına geçtiler hala "alternetif" diyorsunuz. Ülkeye tecavüz edenin kim olduğu ortada, su ortamda her alternatif tecavuzcuden yeğdir.
Ülkeyi 20 yıldır yöneten AKP.
FETÖ ve PKK ile doğrudan, aracısız ortaklık eden AKP
Türk Ordusuna sahte belgelerle savaş açan AKP
Türk vatandaşlığını, TSK tesislerini yabancilara parayla satan AKP
Milletin kasasını boşaltan, ekonomiyi çökerten AKP
Ülkeye milyonlarca arabi kontrolsüz şekilde doldurarak Türk Milletinin demografik yapısını değiştirmeye çalışan AKP
Denktas'i bile kötüleyip Kıbrıs'i satan AKP
Bunlardan herhangi birini yapmamış her kisi/parti alternatiftir, mutlak daha iyi alternatiftir. Yarım Eti Puf bile daha iyi yönetir ülkeyi.
Bunların hepsi ortadayken "başka partiler RTE'den fazla bu ülkeye zarar verdiler demek" ancak tarafgirlikten gözü kör olmuş art niyetli insanlarin diyebilecegi bir sey. Size bu yonetim yakisir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 22 Ocak 2022; 22:54:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
içki ve sigaradan gelen vergi yeterli gelmemiş birazda ben katkıda bulunayım demiş.
-
20 sene muhalefet nasıl ülkeye daha fazla zarar vermiş olabilir ki? Ülkeyi yöneten belli.
Sonra mevcut partiler ne zaman ülkenin başına geçti de bu ülke mahvoldu? İyi parti var mıydı? Chp ne zaman iktidar oldu? Chp 70'lerden sonra yok zaten.
Şimdiki hükümet rp kadrosu değil mi? 90'larda onlarda koalisyon ortağı olduğunda batırmıştı. Sonra akpyi kuran kadrolar dyp-anap ve rp kadroları bunlar geçmişte iktidar oldu.
-
Karşı çıkmışlarda mecliste mi engellemişler? Hayır mecliste çoğunluğu yok. Hem senin dediğin gibi yapıcı eleştiri yapsa bile farketmez ki. Muhalefetin verdiği hangi teklif mecliste kabul edilmiş? Hiçbiri. Muhalefet sadece tavsiye verecek değil ya kanun teklifi verebilir ama kabul edilmedikten sonra boş. Araştırma önergeleri hep reddedildi. Red oyu veren belli akp-mhp ikilisi.
Eleştirmişlerde mecliste muhalefet olarak red oyu vermişler peki sonucu değiştiremedilerse nasıl zarar vermiş oluyor?
Akp tatlı dil istemiyor ki sürekli tartışma olsun kutuplaşma olsun ki birşey vaat etmeden oy alayım peşinde. Atışma olmazsa gündemi nasıl meşgul edecekler?
Ben Atatürk aşığı falan aramıyorum zaten öyle birisi seçilemez. Adam gibi aday koymakla birşey değişmez. Ülke yönetmek şimdikilerin yaptığı gibi tek kişilik iş değil ekip işi. Bir insan herşeyden anlayamaz. Şu an kılıçdar değil akşenerden birşey bekleniyor. Zaten kılıçdar saçmalayıp duruyor ben vaatlerini beğenmiyorum saçma sapan şeyler.
Ben demireli, eceviti görmüş biriyim onlar erdoğan gibi piyasayla inatlaşmadılar. Şimdi ekonomi batıyorsa saçma sapan inattan oluyor. Bu ülkede birlik beraberlikte olmaz hangi iktidar gelirse gelsin.
Bugünkü sorunları akp içindeki hainler yüzünden yaşamıyoruz. Her parti 2 dönem iktidardan sonra bozar. Özalın anapı böyle olmuştu. 2002 seçimlerini görmüşüm akp gelirken özgürlük vaadiyle geldi ancak %33 oy alabildi. Yani seçmenin üçte biri. %10 barajı olmasa iktidar olamazdı. Mhp ve dyp meclise girerdi.
Dünyada ne oluyorsa aynı şekilde türkiyeye yansıyor. 2000'lerde para bollaşıyor burayada geliyor sonra para çekiliyor biz fakirleşiyoruz. Petrol pahalanıyor burada fiyatlar uçuyor aynı 1975 ve 78'deki gibi kriz oluyor. Zaten dünyada ekonomik sıralaması 18-24 arası gidip gelen bir ülkeyiz. 1980'den beri dünya ekonomisinde payı aynı kalan bir ülkeyiz. 1980'de dünya ticaretinden binde 86 payı var türkiyenin. 2020'de ise binde 85. Diğer ülkeler yerinde sayarken biz ilerlemedik. Ancak 2013 sonrası saçmaladılarsa 2015 sonrası iyice bozdularsa bunun dünyadaki olaylarla ilgisi yok.
Ben gelmişim 35 yaşına bu saatten sonra devletten beklentim yok. Zaten zamanında kamu alımlarında hakkım yendi bu saatten sonra akp ve chp iktidar olsa beni bağlamaz. Öyle böyle yaşarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 23 Ocak 2022; 0:5:59 >
-
Senin düşündüğün mantıkla bir parti iktidar olamaz. Kürt oylarını almazsan olmaz o iş. Burası 1930 türkiyesi değil. 85 milyon nüfus varsa 25 milyon kürt vardır. Bu insanlardan Atatürk diyerek oy alamazsın. Akp gibi her kılığa girerek oy alırsın. Siyaset böyle. Kuralına göre oynamazsan baykal chpsi gibi %25 alır kalırsın. Doğuda %1 oy alırsın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X