|
Diyanet’ten yapay zekalı sohbet robotu hamlesi
-
-
Sorularla islamiyetteki soru ve cevapları yüklesinler yeter zaten, hep aynı sorular. Faiz’e fetvayı da duruma göre güncellerler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oruçluyken sakız çiğneme vb sorulara cevap verse yeter. En azından bizi bu eziyetten kırtarsın...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bütçeden ayrılan o kadar ödeneğin, tabii ki gideceği bir Ar-Ge çalışması olacaktı ki, hesap vermesi kolay olsun. 😀
Acaba günün birinde sanal gerçeklik gözlükleri ile cemaate katılmak, umreye gitmek caiz olur mu?
Para harcayacağız, kılıfı da bu olabilir afiyetle yiyiniz anladım bu açıklamalardan.
-
Yıllık bütçesi 4 MİLYAR AVRO’ya yakın olan Diyanet’in uğraştığı şeylere bak.
Dünyanın hiçbir ülkesinde hiçbir kurumda böyle bir bütçe yok. Dünyadaki milyonlarca Katoliğin ruhani lideri PAPA’nın bile böyle bir bütçesi yok.
Fakirlikle ekonomik darboğazla pençeleşen Türk halkının cebindeki üç kuruşu çalmayı çarpmayı bırakın artık. İnsan utanır be...milyonlarca insan ekonomik sıkıntı yaşarken 4 MİLYAR AVRO bütçeyle LÜKS OTELLERDE konaklayıp pahalı ALMAN arabalarına binmeye utanır insan.
Hadi sizde bunları düşünecek insani duygular, utanç duygusu falan kalmamış bari bu tür saçma şeylerle haber olmayın bari.
Ya da para çok geldiyse patronunuza söyleyin milletten daha az VERGİ alsın
-
Kur'an GPT diye bir şey vardı yav 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Varsa bile boyle bir cografyada beni var edenin....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İslamda imkansiz diye birsey yoktur.yeter ki milleti uyutmaya devam edebilsinler..
Erbaş adamcığı kendisi anlatamıyor tabi. Mercedes e binmeye vakit bulur o zaman
-
İlk soruyu ben sorucam sakız orucu bozar mı
Diyanet kasayi doldurdu ileride yakalama karari ciksa direkt dubaiye kacarlar
Yahu bu paragöz herif bu cümleleri takılmadan söyleyebilir mi? Bu kaypak herif daha sure okuyamadı geçenlerde.
-
Chatgptye Kuran’ı oku de ve sorunu sor. Namaz saatini ezan sesiyle haber ver de. Namaz esnasında bana hareketleri göster de. Din görevlilerinin %90ına ihtiyaç kalmadı. Teşekkürler diyanet.
-
durdular durdular gene gündemi patlattılar...
-
bunlar hep algıyı başka yöne çekme çabası başka bir vergi geliyor demedi demeyin... bunun gibi gündem olduğu zaman bilin ki bir şey gelecek türkiyenin başına büyük ihtimal ya vergi yükselecek yada dolar artacak...
Bütçeden ayrılan o kadar ödeneğin, tabii ki gideceği bir Ar-Ge çalışması olacaktı ki, hesap vermesi kolay olsun. 😀
|
Sorularla islamiyetteki soru ve cevapları yüklesinler yeter zaten, hep aynı sorular. Faiz’e fetvayı da duruma göre güncellerler.
|
Oruçluyken sakız çiğneme vb sorulara cevap verse yeter. En azından bizi bu eziyetten kırtarsın...
|
Chatgptye Kuran’ı oku de ve sorunu sor. Namaz saatini ezan sesiyle haber ver de. Namaz esnasında bana hareketleri göster de. Din görevlilerinin %90ına ihtiyaç kalmadı. Teşekkürler diyanet.
|
Erbaş adamcığı kendisi anlatamıyor tabi. Mercedes e binmeye vakit bulur o zaman
|
Varsa bile boyle bir cografyada beni var edenin....
|
Benzer içerikler
- chatgpt 4o ücretsiz
- instagram arama geçmişi silme
- kişi araştırma programı
- instagram profil fotoğrafı büyütme kapatma
- whatsapp web nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X