Şimdi Ara

Diyelim ki ben oyun delisiyim ve Gamepass yetmiyor o zaman ne yapacağım ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Arkadaş PS5 cihazını satıp o çok bokladığı Xbox'a geçiyor. Haberiniz olsun.    

https://forum.donanimhaber.com/sadece-xbox-sx-ile-takaslik-playstation-5-cdli-faturasiz-garantisiz-kutulu-tek-kol--152303818#152333770

• sciende S kullanıcısına yanıt
    Hocam dikkatinizden kaçmamış bravo. Arkadaş en son spot, mpot, takas, makas diyordu. Sunduğu “pileysıteyşın’ın uğraştırıcı, geçici” çözümleri kendisine de fayda etmedi herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu fanboyluk ne zaman bitecek acaba.
    Yav ne oynamak istiyorsan oyna , hangi konsolu seviyorsan onu al.

Bizene senin ne oynayıp oynamayacagından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz şaka mısınız ? Ben Xboxa bok mu attım ? Ben normal soru sordum milletin zoruna gitti haterlık yaptım sandı . Ben PSdeki avantajlı XBOXta görüceksem XBOXa geçerim zaten. Ben burda fanboyluk yapmadım , millete oynamak isteyeceğim istemeyeceğim oyunu söylemedim. İnsan gibi Xboxın bana nasıl bir artısı olacak ki geçeyim dedim .Zaten gerekli artısını bu forumdaki " sciende " gibi düşünme problemleri çeken arkadaşlardan çok youtube incelemeleriyle karar alarak Xboxa geçmeyi düşündüm. Bu soruyu zaten XBOXa geçmeyi düşünerek sordum. Fanboy ve iletişim kurma yeteneği zayıf olan arkadaşların maalesef ağırına gittiği için pek fazla kaldıramadılar bu sorumu. Adam gibi cevap verenler belli , adam gibi cevap vermeyip adam olmayanların da cevabı bellidir.

Sciende isimli arkadaş zaten ikinci el ürünümde 10000 tl oyun hesabım var gibi saçma sapan kendince dükkanıma salça olup çocuk gibi sidik yarışına girdiği için ve aynı zamanda kendi ürününü benim dükkanımda pazarladığı için kendisinin zoruna gitti ve benim konularıma da salça oldu. Bu forumu kaliteli bilirim ama kalitesiz herifler çok fazla var maalesef :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerBey247 -- 23 Mart 2022; 1:36:2 >

• SezerBey247 kullanıcısına yanıt

Ben üstüne para versen Series X'ten PS5'e geçmem hocam. Ben elindeki garantisiz tek kollu cihazın üstüne, Series X + para istemene takıldım.   Yoksa hesabımdaki oyunların indirimli bedelleri 10.000 TL'nın üstünde ve Xbox'ımı sadece daha yenisi çıktığı zaman satarım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.