Şimdi Ara

Diyet yapıyorum Coca Cola Zero Kilo aldırırmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
174.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Kolayi biraksan daha cok kilo verecen belki.nerden cikardin aldirmadigini? Insulini illa ki dalgalandiriyordur.

Kola ve kolasiz denedim sonuc ayni. Diet kolanin kiloya etkisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen13 kullanıcısına yanıt
    Var kolayı bıraktım 118 den 98 e indim.
  • Fatsecret indirin telefona ise yariyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ayda 12 kilo verdim arkadaslar. Her gun 1 teneke zero kola iciyorum aksam yemeklerinde. Onun disinda aksam yemeginde pilav varsa asla ekmek yemiyorum. Hafta ici calistigim icin 200ml kutu meyve suyu ve 1 pogacayla kahvalti yaptim. Oglen bir paket form cesitlerinden(limonlu ya da cikolata kapli olanlar guzel) ve bir kutu tam yagli sut ictim. Aksam evde pisen her turlu yemekten yedim. Spor filan da yapmadim. Gunluk 1000-1200 kalori almaya calistim surekli. Haftada 1 kilo verdim. Buarada hafta sonlari sabah kizartma turleri olmayan tam bugday ekmeginden 3 ince dilimli kahvalti yapmaya calistim genel olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratsen87 -- 20 Mayıs 2014; 11:47:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Var kolayı bıraktım 118 den 98 e indim.

Diet kola ?

• Arkadaşlar son 2 yılda 20 kilo verdim ama şekeri çok fazla oranda hayatımdan çıkararak kola kesinlikle içmemelisin,çaya kahveye şeker koyma değişimi fark edeceksin.Çok içmek istersen de ara sıra iç ölümlü dünya anasını satayım
  • Arkadaş şu illetin alternatifi yok yav.
  • Konu hort kalorisiz bir şeyin nasıl kilo aldırmasını bekliyorsunuz ? 0.5kcal ?
  • Konu Hort
    Hocam spor olarak bende senin gbi 1 saat koşu tam 10km sürüyo. yarım saat mekik şınav hareketleri.20 yaşındayım 1.70 boy kilo 80.beslenme olarak senden az bile yiyorum ekmek yok sadce kahvaltı öğlen 2 gbi 1-2 dilim siyah ekmek o kadar.ben sporu gece 2 gbi yapıyorum.çalıştığım için o zmanım boş oluyo ve gece 4.30 gbi uyuyorum.sana sorum sen sporu ne zman yapıyosun?
  • Diet kola kilo aldırmaz! 0 kaloriye yakındır zaten. Sağlığa zararı tartışılır ama kilo aldırır demeyin.
  • Arada bir kendini ödüllendirebilirsin mesela 2-3 hafta da 1 gün sadece biraz aşiriya kacabilirsin caninin cektigi seyleri yersin ertesi gun diyete devam bu sekilde cok sıkıntisi olmaz, 7 haftada 8 kilo verdim boyle
    Edit: konu hortmuş lan nie söylemiyonuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carsii -- 16 Ağustos 2014; 23:38:06 >
  • Mental olarak sizi rahatsız etmeyen stres yapmayan şeyleri tüketin, 40 kilo verdim, haftada 1 kutu kola falan şçerim canım çektikçe. Üsttekç arkadaşlar karaciğere gidecek besinlerşe ilgili bi açıklama yapmış, siz de günün son öğününden 4-5 saat sonra içersiniz, ama ne yapın edşn kendinizi tamamen soyutlamayın sevdiğiniz yiyeceklerden, definasyon sürecindeki bi sporcu değilseniz kalori hesabını kullanabilirsiniz, arada sırada yediğiniz 1 çikolata kola diyetinizi bozmaz.

• Kimi kalori yakılır, kimi kalori yakılmaz.... Her besin aynı değildir.. Kalori hesabı yaparken neyden kalori aldığınada bak, sadece ne kadar aldığına değil!!!
  • diyet falan salla 3 hafta boynca boğaz ağrısından 15 e yakın kilo verdim fakat göbek yağları hala duruyor onuda koşuyla hledecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Diet kola kilo aldırmaz! 0 kaloriye yakındır zaten. Sağlığa zararı tartışılır ama kilo aldırır demeyin.

İçinde besin olmadığı için 0 kalori. İçindeki sentetik şeker kilo almana yeter.
  • Cahil cahil konuşmayın diyet,light , zero farketmez kola her türlü kilo aldırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrKTrM

quote:

Diet kola kilo aldırmaz! 0 kaloriye yakındır zaten. Sağlığa zararı tartışılır ama kilo aldırır demeyin.

Sentetik şeker olarak ne kullanılıyor? Ve nasıl bir mekanizma ile parçalanarak kalori açığa çıkmasına sebep oluyor?

• 1.5-2ayda 20kilo verdim ama hala şişmanım 130kiloydum bugün tartıldım 108 çıktım boy 192 90 kiloya kadar yolu var toplamda 40kilo vermiş olacam inşallah önümüzdeki 1ay içerisinde 100ün aşşağısına inersem bu iş tamamdır ondan sonra zaten üniversiteye başlıyacam ve bir spor dalıyla ilgilenmeyi düşünüyorum.

ekmek şeker tuz un bunları kullanmıoyrum yeşilçay yatmadan spor tamamdır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BrKTrM

quote:

Sentetik şeker olarak ne kullanılıyor? Ve nasıl bir mekanizma ile parçalanarak kalori açığa çıkmasına sebep oluyor?

Glikoz şurubu var, Glikoz şurubunu vücuda alındığı taktirde ön etki olarak vücudunuzun şeker dengesini alt üst eder, hormonal sistemlerinizi bozar ve uzun vadede kansere sebep olur. Glikoz şurubunun kanserli hücreleri beslediği ortaya çıkartılmıştır. Astım ve multi sikleroz gibi hastalıklara neden olabileceği bunun yanında karaciğeri büyütücü etkisi olduğu saptanmıştır. Bu durum daha çok yağ depolamanıza ve akabinde kilo almanıza neden olmaktadır.

• Hort için özür :) Arkadaşlar ben 26 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sporla uğraşmadım..20 yaşımdan sonra kilo almaya başladım.2011 de askerden döndüğümde 88 kiloydum bu arada boyum 182.

Geçen çarşamba artık yeter diyip 109 kilo ile spora başladım (inanılmaz kalça ve göbeğim var).Alkol tüketmem günde 2 litre kola içerdim ve yediklerime hiiiç dikkat etmezdim..

1 haftadır günde 1 saat ortalama 6-6.5 kilometre ile hafif tempo koşu ve hızlı yürüyüş ile 600 kalorilik koşu bandında kalıyorum..

Kolayı kesinlikle içmiyorum beyaz ekmek yemiyorum yağı ve çaya kahveye şekeri tamamen kestim..

Bugün tartıldım ve 106.5 kiloyum yani tam 2.5 kilo vermişim..

İşin özü;

Bir kola profesörü olarak :)) kesinlikle her türlüsü çok zararlı kandırmayın kendinizi sakın tüketmeyin hayatımı kararttı..

Gırtlağı keseceksiniz arkadaşlar dikkat edeceksiniz

1 litre kolayı yakmak için ortalama 1.5 saat deli gibi koşuyorsunuz inanın çok zor :)

Sürçi lisan ettiysem affola herkese mutlu ve sağlıklı bir yaşam dilerim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.