Şimdi Ara

Diyetle ve sporla Çok hızlı kilo vermenin zararları? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Apple Incorporated

quote:

Orijinalden alıntı: Black Mesa

quote:

Orijinalden alıntı: Apple Incorporated

quote:

Orijinalden alıntı: Black Mesa

quote:

Orijinalden alıntı: LordMorpheus

Sporla çok hızlı vermen mümkün değil ama vermeyi başarırsan pek bir zararı olmaz. Diyetle ise %100 geri alırsın ve dahada kötü olursun.

ya bu nasıl bir mantık. ne kadar bilgisizsin. bir de ciddi ciddi yazıyor. sporla kilo verilmez. kilo vermenin %80 i diyettir. %20 siz spordur. spor sadece destek sağlar. diyetle kilo verince geri almazsın kiloları. hiç spor yapmasan bile sadece diyetle kilo verebilirsin. sen istersen 1 saat koş. bir tane hamburger ye alırsın geri kalorileri. kilo vermenin mantığı basit. tam buğday ekmeği ye, sebze ve et ağırlıklı beslen. pilav, makarna, şeker, abur cubur yeme, tuzu azalt, yağı azalt ve zeytinyağı kullan. bu kadar basit. mesela örnek menü yazayım

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, biraz peynir(tulum, ezine vb.. yiyebilirsiniz. light peynir yemeyin.), 8-10 tane zeytin, 1 tane haşlanmış yumurta, sınırsız domates salatalık biber, şekersiz çay

öğlen: 2 dilim tam buğday ekmeği, az sulu az yağlı sebze yemeği veya tavuk sote vb.. proteinli bir yemek, bir kase yoğurt

ara öğün: 1-2 porsiyon meyve(mesela 1 tane şeftali, 1 ince dilim karpuz, 1 tane elma, 1 tane portakal vb.. ama bunlardan sadece birini yiyin hepsini değil)

akşam: öğlen ne yediysen benzerini ye.

işte bu kadar basit. gör bak nasıl kilo vereceksiniz. spor olarak da günde 30-40 dk yürüyüş yapman bile yeterli ama istersen salona da gidebilirsin.

Adam kilo verecek 3 ogun yiyor. 3 ogun yemek yiyeli 4 sene olmustur en son

kilo vermek isityorsan 3 öğün besleneceksin ve ara öğün yiyeceksin. önemli olan yazdığım gibi beslenmek. boş boş yeni nesil şeylerle gelme. yok aralıklı oruç yok karatay falan hikaye bunlar. yazdığım şekilde beslenerek ben ve çevremdeki kilolular çatır çatır kilo verdik. deneyimliyim bu konuda. sen kimsin ki? ne biliyorsun da konuşuyorsun.

Aslanim benim be

ergen liseli.

• HIZLI KİLO VERME===== KAS VE SU KAYBI.
    Bunu kafanıza yazın. Kimse 1 günde 1 kilo yağ kaybedemez. Yapman gereken yeterli beslenip spor yapıp bol su içmek. Yavaş ve sağlıklı kilo vermek.
  • İlk olarak kas kaybetmek diye birşey yoktur arkadaşlar nereden duyuyorsunuz bunları :D Kas kütleni kaybet bakayım o zaman nasıl olduğunu anlarsın, vücdun eğri büğrü olur.Kaybedilen şey kaslardaki sıvı miktarıdır, tabi bu da iyi birşey değildir
    İkinci olarak herkes bilip bilmeden sıkıyor onu da farkettim :D Bakın sevgili forumdaşlar 2014 yılının Ocak ayında 117 kilo idim 2014 yılının Temmuz ayında 81 kilo idim.Şuan da 78 kiloyum.Yok diyetle verirsen alırsın, yok sporlar verirsen almazsın.Spor sadece diyetinize yardımcı olur, aynı zamanda kilo verirken sarkmaları aza indirgemek için bir arkadaştır.Spor sayesinde daha çok efor sarfedersiniz ve kilo vermeniz biraz daha hızlı olur hepsi bu.Kilo verirken spora gitmedim, sadece evde belli egzersizleri tekrar ettim.Aradan 2 sene geçti kilo almadım hatta 75 kilo civarına bile düştüğüm oldu ama sonra kendi isiteğimle kilo aldım çünkü 75 hiç olmadı bana :D
    Ayrıca kilo verme işlemini bitirdikten sonra eski yeme alışkanlıkllarınıza dönerseniz kilo almanız muhtemel.Ama kontrolü kaybetmeyince sıkıntı yok.Bu 2 yıl içinde 3-4 kilo aldğım zamanlarda oldu ama hemen farkına varıp müdahele ederek aldığım o fazlalıklardan kurtuldum.
    Ayrıca bir uyarıda bulunmak isterim kısa sürede ciddi bir kilo vermiş biri olarak lütfen kulak verin.2014 temmuz ayında kan tahlli yaptırdğımda kan değerlerim berbat haldeydi, ciddi anlamda kötü idi, birçok değer düşük çıkmıştı.Trombositler b12 demir adını sayamadğım birçok değer kötü durumda idi ve yaklaşık bir ay boyunca her gün hastanye gitmek zorunda kaldım.Sürekli kan tahlilleri ekg efor tesit ilaçlı bt tomografi ultrason röntgen aklınıza ne gelirse.Ve o sırada beslenmeme çok dikkat ederek normal seviyelere getirdk fakat çok uzun sürdü.Ben yaptım bir salaklık siz yapmayın sakın. Bu kadar hızlı kilo vermeler vücudu darmadağın yapıyor.O süreçte bağışıklık sistemim de darmadağın olduğu için sürekli hasta oluyordum.Kesinlikle uzmanların önerdiği ve Who'nun verdği rakam ayda 2-4 kilo arası buna dikkat etmek lazım

• yuppocan Y kullanıcısına yanıt
    L karnitin hakkindaki dusuncelerin nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafaababur M kullanıcısına yanıt
    Hocam yağ yakıcı kullanmadım hiç daha önce.Yani o yüzden marka olarak da nedir ne değildir bilmiyorum.Ama yağ yakıcı kullanan arkadaşlarım vardı, tabi yağ yakıcı ile iyi bir spor programı uygulamanız lazım.Vücutta kalırsa sıkıntı yaratabilir.Fakat benim inandğım şeyler farklı, hormon bozukluğu-hastalık gibi konular hariç kilo vermek için gerekli olan sadece irademizdir.Gerekmedği sürece mide ameliyatları, yağ aldırma gibi şeylere karşıyım.Yağ yakıcı konusunda benden daha bilgili arkadaşlar mutlaka vardır onların cevaplaması daha sağıklı olur diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.