< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
dizel alınır mı? (2. sayfa)
-
-
biraz daha az yakıyor. o kadarcık fark için o tehlikeye de girmem o sıkıntıları da çekmem.
-
Alınmaz. Performanstan memnun değilsen LPG’li turbo benzinlilere bak. 1.3 Cdtidaki 90 veya 95 beyigr yeterli geliyor anlaşılan o zaman 1.0 TCe Clio veya Sanderolara bak. Bütçe yoksa 0.9 TCe Clio 4 ve sandero vs ler var. LPG ile uğraşmaktan şikayetçiysen dizele hiç bulaşma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turbo benzinliler gayet iyi,
Ama şehir dışı menzil de dizeller halen rakipsiz,
Lpg ile uğraşmak istemem,
Elektrikliyi hiç çekemem,
Hibrit mantık abidesi gibi, ama onun da bataryası var, o da düşündürüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şehir içinde de dizeller rakipsiz. eski aracım 1.4 tsi golf'tü. şehir içi ortalama 650km menzil veriyordu. şimdiki aracım daha büyük bir araç olan passat ve 800 km menzil veriyor asgari. şehir dışı 1100'ü görebiliyorum rahatça. zorlarsam da 900-1000.
-
ya manuel 1.3 cdti astra h alıcam ya da renault megane 2 1.5 dizel otomatik hangisini tavsiye edersiniz ?
-
astra daha kaliteli ama megane'ın hem motoru daha iyi hem de otomatik. ben megane alırdım.
-
Bütçe belirtirseniz daha iyi yorumlar gelebilir.
-
Dizel alınmaz diye sadece bu forum diyor. Ciddiye almaya gerek yok. Sanki dizel masrafı var da benzilinin hiç yok. Her ikinci el arabada risk vardır. Düzgün expertizli temiz bir ikinci el aldıktan sonra dizel de hiç üzmeyebilir. Bunu bilemeyiz. Lakin arkadaşın bütçesi zaten 2024 dizele yetmiyor astra H megane2 gibi modellerse bence ya temiz ellenmemiş dizel ya da safkan benzin baksın.
Ben astra H derim şahsen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 2 Nisan 2024; 19:31:25 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sen yine de öyle düşünme
çok özel motorlara denk geldiğin ortada...
-
yook. daha ellibinde motoru bitik dizel clio'yu yok pahasına satmıştı eski şirketim, yani gördüm. ama dedim ya artık öyle mazotlar kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 2 Nisan 2024; 10:25:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X