Şimdi Ara

Dizel araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
4.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: guven.kacar

Seat leon 1.6 tdi da düşüne bilirsin.

Yaklaşık 15 gün önce 2012 seat leon 1.6 tdi dsg cr style aracımı aldım sunroof lu 109 bin km de 47 bin liraya aldım güzel bi tercih olabilir.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
  • aptt kullanıcısına yanıt
    Tercihiniz ne oldu hocam merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ec.dmn

Tercihiniz ne oldu hocam merak ettim.

renault joy 1.5 dci manuel
    Hayırlı olsun, güle güle ve kazasız kullanın.
  • Hocam Accent Blue iyidir ama BIZ paketi çok boş. Yolcu hava yastığı bile yok düşünün.

Peugeot 301 veya Polo 1.2 de olabilir. İkisi de yakıt bakımından çok ekonomiktir. İkinci el piyasasına baktığımızda ikisi de iyidir ama polo bir tık daha öndedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 TDI almayın, hem gitmez, hem de öyle aman aman az yakmaz . Ayrıca o motorlar kronik sorunlu, gaz pedalı ile ilgili bir problem vardı yanlış hatırlamıyorsam.
    Araçlardan hiçbirini kullanmadım, tamamen okuduklarımdan öğrendiklerimi yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 2 Şubat 2017; 2:54:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ec.dmn

Hayırlı olsun, güle güle ve kazasız kullanın.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus !

Hocam Accent Blue iyidir ama BIZ paketi çok boş. Yolcu hava yastığı bile yok düşünün.

Peugeot 301 veya Polo 1.2 de olabilir. İkisi de yakıt bakımından çok ekonomiktir. İkinci el piyasasına baktığımızda ikisi de iyidir ama polo bir tık daha öndedir.

polo alacaktım ancak arkadaşın tavırları yüzünden alamadım, beyfendi verdiğimiz kapaore ücretini beğenmedi. o yüzden vazgeçtim almadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9888

1.2 TDI almayın, hem gitmez, hem de öyle aman aman az yakmaz . Ayrıca o motorlar kronik sorunlu, gaz pedalı ile ilgili bir problem vardı yanlış hatırlamıyorsam.
    Araçlardan hiçbirini kullanmadım, tamamen okuduklarımdan öğrendiklerimi yazıyorum.

araç tercihini yaptım,teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aptt

quote:

Orijinalden alıntı: 9888

1.2 TDI almayın, hem gitmez, hem de öyle aman aman az yakmaz . Ayrıca o motorlar kronik sorunlu, gaz pedalı ile ilgili bir problem vardı yanlış hatırlamıyorsam.

araç tercihini yaptım,teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için.

Hayırlı olsun hocam :)

Hayırlı olsun hocam. Clio joy aldınız sanırım. Mantıklı bir tercih yapmışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus !

Hayırlı olsun hocam. Clio joy aldınız sanırım. Mantıklı bir tercih yapmışsınız.

teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.