Üstadım senin aradığın fiyatlarda yüksek km' li dizel araçlar bulursun. Arkadaşların değindiği araçlar ise yüksek km' li ve küçük araçlar. Dizel araçlarda büyük motorlular pek tutulmaz. Sana bunları değerlendirmeni tavsiye ederim. Bu sebeptendirki fiyatları aynı kasa küçük motorlu dizellere göre daha uygun olur ve aynı km' deki küçük motorluya göre motoru daha az yıpranmış olur. İkisinin arasındaki vergi farkı ise yaklaşık bir depo yakıt parasıdırki çokta önemli değildir. Sana tavsiyem 1,8-2,0 diesel motor sahibi araçlara bakmadır. Ekseriyatıda sedandır. Ayrıca clio gibi araçlarla kıyaslanmazlar bu araçlar. Çünki ekseriyatı c+ veyahut d sınıfı yayla gibi araçlardır. Eğer çok şehir içinde kullanacağım diyorsanda gene kârda olursun. Bende 2000 model Vectra-b 2,0 disel var. Şu andaki kurdan söyleyeyim. Şehir içi 32-34 kuruş yakar. Şehir dışı ise 21-22 kuruş yakar. Bence bu rakamlara böyle araçların temizini bulabilirsin. Ama iyice baktırman icap eder. 3 senedir kullanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim. Linea alacaktım. İyiki almamışım diyorum. Zaten yol tutuşu, konforu güvenliği bile 5 basar bu tarz arabalara. Her ne kadarda yaşı 10 larda olsada bu araçlar sağlam yapılı oluyorlar.
22 bin civarına focus 2 bulabilir miyiz ki? Yakıt tüketimi hariç megane dan iyidir biliyorum peki yakıt tüketimi tahmini kaç lt civarı oluyor bu 2 aracın ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
22.000 tlye focus yada megane dizel bulamazsınız. Sedan değil ama düşünürseniz Ford Fusion bakın. Küçük bir araba değildir. Birde Hyundai Accent Era bakın.
Başka önerileri olan var mı? Dizel,sedan, az yaksın, sanayiye fazla götürmesin diyoruz. Opel Ford VW gibi sağlam markaların araçlarından neler önerebilirsiniz? Bütçe 23-24 ama 15 16 olursa da çok iyi olur
Arkadaşlar Opel Astra & Vectra hakkında görüşlerinizi alabilir miyim? Sedan, dizel olacak şekilde en iyisi hangisidir yakıtta bizi üzer mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme