Şimdi Ara

Dizel Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bütçe 25.000 TL max zorlarsak 30.000 TL günde ortalama 75 km yol yapacağım bu nedenle yakıt konusu benim için çok önemli yorumlarınızı bekliyorum.

1-) Fiat Linea 1.3 Motor Aktive Plus (Dizel )(2010-2011 model)(Kimi diyor 25 kuruş yakar kimisi diyor 350 kuruşdan aşağı yakmaz istanbul için kullanılacak araç normal kullanım)

2-) Hunday Accent Era 1.5 Motor ( Dizel )(2010-2011 Model )

3-)Renoult Symbol 1.5 motor ( Dizel = Bu araç özellikleri boş gibi duruyor ama yakıt konusunda avantaj olabilir diye aklıma geliyor )(2010-2011 Model )

• sümbül'ün 65hp'lik versiyonunu al ve git. Tamam araba boş ama çok az yaksın demişsin. Hava filtresini her daim temiz tut, yağını 10bin'de bir değiştir. Yakıt filtresini kontrol et...İyi Yolculuklar.
  • Şehir içinde 25 kuruş yapacak dizel araba pek yok sanırım . Malum son zamlarla 4.60'ı gördü dizel .
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane_28

Arkadaşlar Bütçe 25.000 TL max zorlarsak 30.000 TL günde ortalama 75 km yol yapacağım bu nedenle yakıt konusu benim için çok önemli yorumlarınızı bekliyorum.

1-) Fiat Linea 1.3 Motor Aktive Plus (Dizel )(2010-2011 model)(Kimi diyor 25 kuruş yakar kimisi diyor 350 kuruşdan aşağı yakmaz istanbul için kullanılacak araç normal kullanım)

2-) Hunday Accent Era 1.5 Motor ( Dizel )(2010-2011 Model )

3-)Renoult Symbol 1.5 motor ( Dizel = Bu araç özellikleri boş gibi duruyor ama yakıt konusunda avantaj olabilir diye aklıma geliyor )(2010-2011 Model )

linea 7.3 ort hocam ama şirket arabası

• opel astra
  • fiat punto evo citroen c3 falan bakman gerekiyor. en az onlar yakar.
  • punto'nun yakıt tüketimi ile linea arasında çok fark varmıdır acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Suv otomatik araç Önerisi
    geçen hafta açıldı
    Araç Tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Praetor kullanıcısına yanıt
    +1000
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.