ASX 1.2 turbo benzinli ve cvt şanzumandan bahsedilmemiş. 1.2 motorun mitsubishi tarafından geliştirilmesi kulağa daha hoş geliyor. Belki önyargı olacak ama bu hdi motorlar nasıl acaba? Keşke 1.6 dizeli de kendileri geliştirseydi.. 1.6 hdi hakkında deneyimli arkadaşlar var mı? Mitsubishi bu motor üzerinde bazı düzenlemeler yapıyor mu yoksa olduğu gibi psa dan alıp mı takacak? Kısacası bu motor hakkında deneyimli arkadaşlar bizi biraz rahatlatabilir mi?
1.2 turbo cvt olacak ama buraya dkikkat artı olarak hybrid olacak. Onun haricinde bu motor eski hdi değil yeni euro6 uyumlu dizel olduğu için Mitsu parmağıda var.
Teşekkürler. 1.2 motorun da teknik özellikleri açıklandıktan sonra iki motor arasında daha rahat bir tercih yapılabilir. Eğer uzun yolda 4 lt civarı, ş.i ise 6 lt civarı tüketim olursa tadından yenmez. Ve vergi avantajı da cabası. Bakalım heyecanlı bir süreç
Tüketici olarak inanılmaz sancılı bir süreç Japon firmaları ellerini çok ağırdan alıyor umarım patlamazlar.
Ben 1.2 motor ve cvt kombinasyonunu bekliyordum. Neden haberde bu motordan hiç bahsedilmemiş acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: hyuan
Atı alan üsküdarı geçti beyim :D bu vakitten sonra kim ne yapsın dizel asx'i :)
Hocam suv olsun dizel olsun diyen vatandaş belki gidip qq ya da duster almış olabilirler. Ama asx olsun dizel olsun diye bekleyen aşk insanları da var, unutmayalım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme