Şimdi Ara

DİZEL MANUEL SEÇİM ÖNERİ ACİL!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam dcı megane secerdim
  • Dci 110 Megane veya 1.6 e-HDi 115 hp Citroen C4.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

şehir içi en az yakan 1.5 dci, uzun yol 1.6 cdti 136, suan hem megane dci kullanıyorum hem astra cdti, şehir içi yoğun rafikte 1.6 cdti 7 litre yakıyor dci 6 litre. eğer astra megane kadar hafif olsa 6 nında altına düşerdi.

1.5 dci megane mı ? servisleri parçaları nasıl çok arıza çıkartıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnrbhr

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Hocam b sınıfı araçlarla c sınıfı arasında konfor ve malzeme kalitesi olarak gerçekten fark var, bunu 2013te sıfır clio4 almış biri olarak yazıyorum,2. El temiz c sınıfı bakın kesinlikle

Yerinizde olsam megane yerine,2013 İ30 crdi style bakardım, gerçekten dolu bi araç

i30 hakkında bilginiz varmı yakıtı ? sağlamlığı ? motorun sağlamlığı ?

Hocam motoru sıkıntısız 128 beygir 260 tork, şehir içi çok seri bi araç, yol tutuşu da iyi... Yakıt olarak dci den iyi değil, 1 lt oynar...
    i30 manuel, focusla aynı, 136 beygir astradan dha az yakar

Aracın 5 yıl garantisi var ve servisleri duyduğumuza göre çok ilgili

Hocam birazda 2.ele pek güvenemiyoruz. Ne çıkacağı belli olmuyor. 0'a daha sıcağız. Siz ne diyosunuz ?

şöyle bi durum var;
    -eğer elinizde 20 bin tl parayla 2002 model 6 kez el değiştimiş araçlara bakmanız gerekiyosa güvenememekte haklısınız. çünkü 6. kişiye gelene kadar araba çok badire atlatmış ve alıcıların komputestte bilmediği öğrenemediği şeyler olabilir....
    -eğer galeriden araç bakıyosanız güvenememekte haklısınız. Galeriler genelde sıkıntılı arabaları ve bu sıkıntılar dolayısıyla aracını satmakta zorlanan adamlardan 2-3 bin altında aracı alır ve birine hatasız diye satmaya çalışır...
    - eğer piyasasının çok altında bi araç alıyosanız kesinlikle içinize bi kurt düşmeli... kimse çok ekstra bi durum olmadıkça malını ucuza vermez.

Siz 2.elde 2012-2013 yada en fazla 2011 modellere bakın, araç ilk sahibinden satılık olsun çünkü ilk sahibi herşeyini bilir, araç sahibine komputeste sokmadan önce söyleyin eğer sizin söylediğinizden farklı bişey çıkarsa ekspertiz ücretini ödemem diye
    aracı gösterin, usta onay verirse tramerden de temiz çıkarsa güvenerek 2. el araç alabilirsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 14 Ocak 2015; 9:01:20 >

• eğer 50 bin bütçeniz varsa şu modeller değerlendirilebilir;
    megane: 1.5 dci 105 hp manuel 240 nm tork 5 ileri: yakıtı az,bakımı 20 binde bir servis yaygın. 2. eli çok iyi
    corolla 1.4 d4d dizel 90 hp 200nm tork 6 ileri yakıtı megane göre çok fark yok, motoru çok sessiz, konforu iyi, 2. eli çok iyi
    focus 2012 13; 1.6 tdci 1115 hp 260 nm tork yakıtı hepsinden iyi sınıfının en güçlüsü,yol tutusu mükemmel,fakat içi biraz dar
    volvo s40;ford la aynı motoru kullanıyor, güvenlikte tartışmasız en önde konforu da iyi,fakat 2. el piyasası diğerleri kadar iyi değil

bunların arasında ben 1. olarak megane 2. olarak s40 alın derim kesinlikle pişman olmazsınız
  • o kadar km'leri ancak fransız dizelleri paklar. Reno citroen pug bakabilirsiniz.

• Jetta

• Megane dci ford focus tdci hakkında bilgisi olanlar görüşlerini yazabilir mi

• Punto tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

şehir içi en az yakan 1.5 dci, uzun yol 1.6 cdti 136, suan hem megane dci kullanıyorum hem astra cdti, şehir içi yoğun rafikte 1.6 cdti 7 litre yakıyor dci 6 litre. eğer astra megane kadar hafif olsa 6 nında altına düşerdi.

1.5 dci megane mı ? servisleri parçaları nasıl çok arıza çıkartıyormu ?

servis idare eder, parçları orjinalde var yan sanayide, motorla ilgili sıkıntı yok.
  • 50.000 tl limit iyi bir limit.
    Octavia,astra,jetta falan bakabilirsin,megane falan bakma.

• cnrbhr C kullanıcısına yanıt
    dizel focus sahibiyim 2010 model 1.6 tdci trend x sizden farklı olarak araç sw ilk sahibiyiz çoğu zaman elemanımız kullandı aracı son 6 aydırda ben biniyorum şirkete yeni araçlar alındığım için km 315.000 de satmaya niyetlendik kimse km den ötürü almak istemeyince bende binmeye karar verdim tüm bakımları hatta far ampülünden sileceğine kadar servis bakımlı motor testinden %98 aldı halen saat gibi ne turbosu değişti nede başka birşey ilk baskı balatası 190.000 km de değişti bakımlarını eksik etmezsen taş gibi araç suyunu çıkaramazsın. senin alacağın araçlardan değil ama yinede aynı motor sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_2120

dizel focus sahibiyim 2010 model 1.6 tdci trend x sizden farklı olarak araç sw ilk sahibiyiz çoğu zaman elemanımız kullandı aracı son 6 aydırda ben biniyorum şirkete yeni araçlar alındığım için km 315.000 de satmaya niyetlendik kimse km den ötürü almak istemeyince bende binmeye karar verdim tüm bakımları hatta far ampülünden sileceğine kadar servis bakımlı motor testinden %98 aldı halen saat gibi ne turbosu değişti nede başka birşey ilk baskı balatası 190.000 km de değişti bakımlarını eksik etmezsen taş gibi araç suyunu çıkaramazsın. senin alacağın araçlardan değil ama yinede aynı motor sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum

yakıtı nasıl hocam ?
  • cnrbhr C kullanıcısına yanıt
    hak verirsiniz ki araç genelde uzun yol yaptığı için şehir içi trafiğini pek bilmiyorum geneli uzun yol nadiren izmir trafiği ortalamsı 4.7 lt bu hem yol bil. verisi hemde taşıt tanımadan km Lt takibinden yaptığım hesap
  • İkinci el, temiz, C segmenti, dizel araçlar tavsiye ederim.
    Focus, Octavia (manuel), İ30 (manuel), Ceed (manuel), Golf (manuel), Astra (1.6 Cdti) olabilir.
  • quote:

Bizde de 2012 modelinden var çok güzel bir araç kullanması çok keyifli, konforlu. Bizim araba 90 bin civarı, motoru sıkıntı yapmadı ama garantiden 3. vitesle alakalı bir sıkıntı giderilmişti ve 37 binde falan baskı balatası değişmişti. Baskı balata problemi bizden dolayı değildi, ben yolda kaldım ve zaten garantiye girdi. Neyse, diyeceğim şu ki uzun yolda çok güzel iyi kaçar seri konforlu ama istanbul trafiğinde asla beğenmiyorum. 1-2. viteslerde anormal silkeliyor. Debriyaj çok kullanıyorsun haliyle insan öyle alışıyor, onun da baskı balataya etkisi olabilir. Devamlı yarım debriyaj hiç zevkli değil yani:D Arkadaşta da hatchback modeli var 2012, onda da aynı. Şahsen ben istanbulda yaşıyor iseniz dur kalk trafikte çok bulunuyorsanız dizel manuel focus önermem. En azından bahsettiğim modeli. Diğerlerini bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 15 Ocak 2015; 17:51:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

quote:

Bizde de 2012 modelinden var çok güzel bir araç kullanması çok keyifli, konforlu. Bizim araba 90 bin civarı, motoru sıkıntı yapmadı ama garantiden 3. vitesle alakalı bir sıkıntı giderilmişti ve 37 binde falan baskı balatası değişmişti. Baskı balata problemi bizden dolayı değildi, ben yolda kaldım ve zaten garantiye girdi. Neyse, diyeceğim şu ki uzun yolda çok güzel iyi kaçar seri konforlu ama istanbul trafiğinde asla beğenmiyorum. 1-2. viteslerde anormal silkeliyor. Debriyaj çok kullanıyorsun haliyle insan öyle alışıyor, onun da baskı balataya etkisi olabilir. Devamlı yarım debriyaj hiç zevkli değil yani:D Arkadaşta da hatchback modeli var 2012, onda da aynı. Şahsen ben istanbulda yaşıyor iseniz dur kalk trafikte çok bulunuyorsanız dizel manuel focus önermem. En azından bahsettiğim modeli. Diğerlerini bilemem.

focus 3 değilmi sizinki ? hatchbackin bagajı nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrbhr -- 15 Ocak 2015; 21:22:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

quote:

focus 3 değilmi sizinki ? hatchbackin bagajı nasıl

Valla işte bu sene makyaj yiyen kasa bizimki. Makyajsız yani. Bizdeki trend veya en düşüğü neyse o, 1.6 tdci 95ps(daha üst donanım modelleri 115) sedan. Arkadasta hatchback var bagajın büyüklüğünü soruyorsanız bilemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 15 Ocak 2015; 23:43:39 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.