Şimdi Ara

Dizel mi Benzinli mi?(Corolla tercih) ACİLL<<dizel alındı>>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler aracı bugün teslim aldım dizel tercih ettik ilerleyen günlerde ss leri eklerim.İlk izlenimlerim süspansiyonlar gerçekten çok iyi ve kullanımı çok

rahat yakıtı da büyük ihtimal yormayacak.Ama baktığımızda araç iç tasarım olarak orta yaş üzerine hitap ediyor bazı düğmeler biraz kaba gibi ama babamla ortak kullanacağımız için

tercih babama aitti bende fikir almak için buraya konu açmıştım.Aracı 6-7 km kullandım şuana kadar ve iç tasarım biraz daha hareketli olsa daha iyi olurdu belki ama sorunsuzluk ve

konfor iç tasarımı arattırmıyor pek bu parayı kesinlikle hak ettiğini düşünüyorum.
  • aracınız hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakantrk -- 1 Kasım 2012; 18:04:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceviz ağacı

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler aracı bugün teslim aldım dizel tercih ettik ilerleyen günlerde ss leri eklerim.İlk izlenimlerim süspansiyonlar gerçekten çok iyi ve kullanımı çok

rahat yakıtı da büyük ihtimal yormayacak.Ama baktığımızda araç iç tasarım olarak orta yaş üzerine hitap ediyor bazı düğmeler biraz kaba gibi ama babamla ortak kullanacağımız için

tercih babama aitti bende fikir almak için buraya konu açmıştım.Aracı 6-7 km kullandım şuana kadar ve iç tasarım biraz daha hareketli olsa daha iyi olurdu belki ama sorunsuzluk ve

konfor iç tasarımı arattırmıyor pek bu parayı kesinlikle hak ettiğini düşünüyorum.

hayırlı olsun güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

quote:

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler aracı bugün teslim aldım dizel tercih ettik ilerleyen günlerde ss leri eklerim.İlk izlenimlerim süspansiyonlar gerçekten çok iyi ve kullanımı çok

hayırlı olsun güle güle kullanın

çok teşekkür ederim bakalım inşallah kazasız belasız kullanırım.

• İki yıldır şirket aracı olarak kullandığım 2010 model benzinli 1.6 toyota corolla var.

araç 30 bin km de ve tamamına yakınını ben yaptım.
    Araçtan memnunum sorun çıkarmıyor, tek derdim iki defa bozulan torpido kapağı kilidi ve çukurlara girdiğimde sol kapıdan gelen plastik gıcırtı sesi kesilemedi yetkili serviste. Birde düğmeye basarak açılıp kapanan yan aynalar park halinde iken kamilin biri dışardan manuel olarak kapattığı için şimdi açıp kapadığımda zorlanarak açılıp kapanıyor.

Bulunduğum ülkede benzin ucuz olduğundan dolayı aracı sadece benzinle kullandım, şehiriçinde en sakin kullanımda kesinlikle 8 litrenin altına düşmedi normal kullanımda 8,5 ila 9 litre arası yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankura

İki yıldır şirket aracı olarak kullandığım 2010 model benzinli 1.6 toyota corolla var.

araç 30 bin km de ve tamamına yakınını ben yaptım.
    Araçtan memnunum sorun çıkarmıyor, tek derdim iki defa bozulan torpido kapağı kilidi ve çukurlara girdiğimde sol kapıdan gelen plastik gıcırtı sesi kesilemedi yetkili serviste. Birde düğmeye basarak açılıp kapanan yan aynalar park halinde iken kamilin biri dışardan manuel olarak kapattığı için şimdi açıp kapadığımda zorlanarak açılıp kapanıyor.

Bulunduğum ülkede benzin ucuz olduğundan dolayı aracı sadece benzinle kullandım, şehiriçinde en sakin kullanımda kesinlikle 8 litrenin altına düşmedi normal kullanımda 8,5 ila 9 litre arası yakıyor.

kardeş eğer benzinli olsa daha temiz bişey alacaktık ama o yakıtla kapıda yatardı temiz temiz.Dizelde hiç değilse bineriz diye aldık

• İlandakini mi aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antuaRri

İlandakini mi aldınız?

Evet ilandakini normal piyasadan biraz pahalıya aldık ama yapacak bi şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

İlandakini mi aldınız?

Hayırlı olsun ama galeriden araba alınmaz yav ben güvenmiyorum.Umarım sorun yaşamazsınız.Resimli izlenimlerinizi de bekliyoruz.
  • Hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

quote:

İlandakini mi aldınız?

Hayırlı olsun ama galeriden araba alınmaz yav ben güvenmiyorum.Umarım sorun yaşamazsınız.Resimli izlenimlerinizi de bekliyoruz.

galeri tanıdıktı hem babamda oraya gidip araba bakalım buraya gidip bakalım uğraşınıı sevmiyor galericiye güvenip almak istiyor dolandırsa bile öbür tarafta tahsil ederiz diye

düşündüğü için öyle aldı.Araç gerçekten bir huzur veriyor gibi yani daha önce passat 2.0 tdi kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim yumuşak süspansiyon şoförü germiyor malum her

yer çukur o çukurdan bu çukura girince insanın dengesi bozuluyor resmen bu aracın en büyük artısı o gibi daha önce genellikle ticari araç(caddy ,l300) kullandığım için belki de öyle

hissetmiş olabilirim tabi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.