Şimdi Ara

Dizele 11kr Benzine 7 kr indirim 11.12.14 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Indirimlerin devam eedecegini dizelin 3.5 tlye dusecegini dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinde mazotta indirim yapıp ÖTV'den ağır geçirmasyon yapacaklar gibime geliyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep benzine az indirim yapıyorlar.

Zaten benzin pahalı. Ona çok indirim yapsalar da Dizel ile aynı seviyeye gelse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bugün depoyu full yapacaktım yarın dedik kaldı neyse 12.12.2014 itibari ile mazot ne kadar olacak şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

7 kuruş ne ya dalga mı geçiyorlar?

Şükür etmeyi bilmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

Litre basina 2.5 tl cik vergi odedigimiz icinmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

quote:

quote:

Haydaa :)) yahu ben birşey mi dedim şimdi? Hiç yapmasalardı daha mı iyiydi. Çok şükür 11 kr da olsa birşey yaptılar. Zam gelse 5kr-15kr yapıyolar. İndirim gelsinde 11kr gelsin. Bi anda 50kr felan bi indirim yapmalarını bekleyen varmı ciddi ciddi?

• İstemezük çüler gelmiş yine konuya.

• quote:

quote:

yok şükürlük bi durum yok ama totalde gerçekten fiyatlar çok indi bunuda inkar etmemek gerek belki bugün 11 kuruş ama ağustosta samsun dan 4.69tl den mazot aldım bugün aynı istasyonda 3.9 ve altında... litrede 80 kuruş indirim gelmiş 3 ayda bu hızla 3 liraya düşer ve bunun seçimle alakası olduğunu düşünmüyorum ki kaç seçim geçti hangisinde yaptılarda başka bi durum var...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Haydaa :)) yahu ben birşey mi dedim şimdi? Hiç yapmasalardı daha mı iyiydi. Çok şükür 11 kr da olsa birşey yaptılar. Zam gelse 5kr-15kr yapıyolar. İndirim gelsinde 11kr gelsin. Bi anda 50kr felan bi indirim yapmalarını bekleyen varmı ciddi ciddi?

Son aylarda toplamda 80 kuruş.civarı bir indirim olu benzinde. Ama bizdeki yok açlar meseleye her zamanki gibi bardağın boş tarafına baktıklarından göremiyorlar takmayın onları. Şahsen ben takmıyorum dileyen dilediği gibi eksileyebilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fahis vergilendirmeyle ilgili birseyler yapmalari lazim fakat konusuyoz konusuyoz anca konusuyoz iste

• evlerde kullanılan doğalgaza bişey yok mu bireysel kombiyle ısınıyoruz kış gelmeden yüzde 10 zam geçirmişlerdi en son putin geldi yüzde 6 inecek falan filan ?
  • Akaryakıtta vergi %63 değil, oranı yanlış söyleniyor. Her akaryakıt aldığımızda %200 vergi ödüyoruz. Vergi, matrahın üstüne ödenen oranla söylenir.

Ham petrol fiyatları dünya çapında %40 geriledi. Neredeyse 70'lerin sonundaki pik dönem kadar yüksek petrol üretimi var dünyada. Batı/Rusya arası küresel siyasetin de etkisi var tabii. Türkiye'de pompaya yansıyan indirim ise sadece %11 oldu. %200 verginin üstüne, bir de bu maliyet düşüşünden ikinci vurgunu yapmaya başladılar.

Ayrıca, ben hep "10 litre" alıyorum. Dolayısıyla 1 kuruş bile beni etkiliyor. Opet Online Yakıt ile %3 indirimle Paro puan yükleyip, en yakın Opet'ten 10 litre doldurtuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber siteleri çok komik. 11 kuruşluk indirime DEV İndirim diyorlar.
  • Shell'den 3.90 a aldık bugün. Tabi ki 50 liralık 1 ay önce 50 liraya 11.9 litre alırken şimdi 12.9 geldi sanırım

• Lpg'yede isterükkk

• Fırtına öncesi sessizlik.
  • Dünyada ki petrol fiyarlrindaki azalma ile, bizdeki yüzde olarak çok farklı su anda motorini 3 liradan alıyor olmamamız lazımdı

• Bir taraftan rusya ve irana açılan Petrol savaşı diğer yandan tüm dünyayı sarsacak kur savaşı. Şu Petrol bi 50 doları görsün bakalım burada neler konuşulacak. Tahminim 3.50 tl nin altına düşer motorin. 5 liraya koşar diyordum ama ukrayna kurtardı bizi şimdilik. Heyecan oluyor her gece indirim :) işi gücü bıraktım motorinin fiyatını kolluyorum. Birde devlet polikası var ithal araca karşı. Belli bir seviyede tutarlar fiyatları 3.50 den sonra fazla birşey olmaz gibime geliyor. 3.35 olsun bizim olsun be :)

• hırsız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekka -- 12 Aralık 2014; 1:20:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.