Şimdi Ara

Dizellerde EGR valf iptal sonrası değişim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
39.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurkamil

quote:

Orijinalden alıntı: cogeneration

Merhaba Dostlar,
    Dizel aracında EGR iptali yaptıranınız oldumu acaba,lütfen EGR iptali sonrası aracınızda hissettiğiniz yakıt ve performans değişikliklerini paylaşabilirmisiniz?(Lütfen aracınızın marka ve modelini belirtiniz)
    Saygılarımla.

Benım connect'imde fabrıka çıkışlı EGR valfi iptal edilmiş o nedenle performansta ne kadar etkisi oldugunun hakında bilgim yok...

Evet,çoğu araçta bu olay mevcut.Adamlar Türkiye'deki mazotun kalitesini iyi biliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

quote:

quote:

Merhaba Dostlar,
    Dizel aracında EGR iptali yaptıranınız oldumu acaba,lütfen EGR iptali sonrası aracınızda hissettiğiniz yakıt ve performans değişikliklerini paylaşabilirmisiniz?(Lütfen aracınızın marka ve modelini belirtiniz)
    Saygılarımla.

Benım connect'imde fabrıka çıkışlı EGR valfi iptal edilmiş o nedenle performansta ne kadar etkisi oldugunun hakında bilgim yok...

Evet,çoğu araçta bu olay mevcut.Adamlar Türkiye'deki mazotun kalitesini iyi biliyor

Piyasadakı connect'lerin %99'da EGR valvi var, belli sayıda olanlarda yok bunlardan bi taneside bende

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

quote:

quote:

Merhaba Dostlar,
    Saygılarımla.

Piyasadakı connect'lerin %99'da EGR valvi var, belli sayıda olanlarda yok bunlardan bi taneside bende

evet bizim connectte var kaputu açdım bakdım herhalde bizimkindede yokdur diye varmış

• Hmm yani egr yi iptal ettirirsen beyini vs ona göre mi ayarlamak gerekir?...ben bi ara 1.4 tdi aracıma chiptuning yapmayı düşünüyorum..acaba araya egr ve orta susturucuyudamı eklesek_?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.