Merhaba Dostlar, Dizel aracında EGR iptali yaptıranınız oldumu acaba,lütfen EGR iptali sonrası aracınızda hissettiğiniz yakıt ve performans değişikliklerini paylaşabilirmisiniz?(Lütfen aracınızın marka ve modelini belirtiniz) Saygılarımla.
Benım connect'imde fabrıka çıkışlı EGR valfi iptal edilmiş o nedenle performansta ne kadar etkisi oldugunun hakında bilgim yok...
Evet,çoğu araçta bu olay mevcut.Adamlar Türkiye'deki mazotun kalitesini iyi biliyor
quote:
Orijinalden alıntı: AssistForte
quote:
Orijinalden alıntı: ugurkamil
quote:
Orijinalden alıntı: cogeneration
Merhaba Dostlar, Dizel aracında EGR iptali yaptıranınız oldumu acaba,lütfen EGR iptali sonrası aracınızda hissettiğiniz yakıt ve performans değişikliklerini paylaşabilirmisiniz?(Lütfen aracınızın marka ve modelini belirtiniz) Saygılarımla.
Benım connect'imde fabrıka çıkışlı EGR valfi iptal edilmiş o nedenle performansta ne kadar etkisi oldugunun hakında bilgim yok...
Evet,çoğu araçta bu olay mevcut.Adamlar Türkiye'deki mazotun kalitesini iyi biliyor
Piyasadakı connect'lerin %99'da EGR valvi var, belli sayıda olanlarda yok bunlardan bi taneside bende
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AssistForte
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cogeneration
Piyasadakı connect'lerin %99'da EGR valvi var, belli sayıda olanlarda yok bunlardan bi taneside bende
evet bizim connectte var kaputu açdım bakdım herhalde bizimkindede yokdur diye varmış
Hmm yani egr yi iptal ettirirsen beyini vs ona göre mi ayarlamak gerekir?...ben bi ara 1.4 tdi aracıma chiptuning yapmayı düşünüyorum..acaba araya egr ve orta susturucuyudamı eklesek_?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme