Şimdi Ara

Dizi Arayanlara tavsiye-OZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 Den Fazla Dizi İzlemişimdir Açıkçası Beni OZ Kadar Etkileyen Bir Dizi Olmamıştır.Oz Kötüye iyi,İyiye Kötüdür.
    Alıntı Yapalım,
    -Oz'da Kötü İyidir
    Hapishane İçinde Olan Gruplaşmalar Olsun,Kareem Said Reis Olsun,O'Reilly Olsun,İlk Bölümdeki Dino Olsun,Adebisi Olsun,Sevdiğim Karakterlerden Şilingır Olsun :)
    Yani Dizi Arayan Başlasın Fantastik Seven Aksiyon Seven Farketmez Başlayın Gitsin İlk Bölümü İzledikten Sonra Diğer Bölüme Geçeceğinizi Hissediyorum Ben Önyargılıydım ilk başta 1997 yapımı olsun görüntü kalitesi çok kötü değil ama izlenir.Yapımcısının HBO olması Başlamanıza yetmeli bi defa.

Yoruma Prison Break Daha İyi Yazan Yada bu diziyi izlemeden Yorum Yapan Arkadaşlar Yapmasın Çünkü O.Z Hapishaneyi,Gerçekleri Anlatırken
    Prison Break Abisini Kurtarmak için Giren Scofield'i Anlatıyor Biri 4 Duvar Arasında Geçerken Diğeri Kaçış Dizisidir.İkiside Ayrı Güzeldir.
    Dizi Arayanlara tavsiye-OZ

• fena değil ama çokta iyi olduğunu söyleyemem. 4. sezon yeni bitti
  • Bu diziyi izleyecektim görüntü kalitesi yüzünden izlemedim 240pden yukarısı yok galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The walking dead efsaneee
  • İlk 2 sezon 360p, sonrakiler 480p olarak var bende. 360p olanlarda bitrate biraz düşük ama 2. sezondan sonra görüntü iyi. Bluray'ini çıkarmadılar bir türlü. İzler bitiririz sonra çıkarırlar sinir olurum ben de :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.