Şimdi Ara

Dizi ve film arşiv programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Plex Media Manager gibi bir arşiv programı arıyorum görselliği güzel olan. XMBC gibi olsun istemiyorum öyle tam ekran. Plex media server'ın şu anki şeyi harika fakat media server ve browser üzerinden olması olumsuz bir özellik benim için.

Mac için şöyle bir şey var mesela.

• +1
  • Resimde ki güzele benziyor.
  • Plex Home Theater var, ayarlardan* pencere modunada alabiliyorsun.Xbmcden çok daha şık bir program.Klavye kontrollü ama sıkıntı olmaz.

*Sol ok>Preferences>System>Advanced>Görünrü Modu>Pencere.
    http://downloads.plexapp.com/plex-home-theater/1.0.9.180-bde1e61d/PlexHomeTheater-1.0.9.180-bde1e61d-windows-x86.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 25 Ocak 2014; 10:46:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Plex Home Theater var, ayarlardan* pencere modunada alabiliyorsun.Xbmcden çok daha şık bir program.Klavye kontrollü ama sıkıntı olmaz.

*Sol ok>Preferences>System>Advanced>Görünrü Modu>Pencere.
    http://downloads.plexapp.com/plex-home-theater/1.0.9.180-bde1e61d/PlexHomeTheater-1.0.9.180-bde1e61d-windows-x86.exe

tam olarak nereden pencere moduna alıyoruz ben alamadım da

• +1
  • Program açılınca klavyeden sol ok/yön tuşuna basınca bir menü daha çıkıyor oradan devam ediyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Program açılınca klavyeden sol ok/yön tuşuna basınca bir menü daha çıkıyor oradan devam ediyorsun.

Hocam kendi playerında oynatıyor o da ya, benim istediğim sadece görselliği güzel olsun ayırsın filmleri falan gerisine karışmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Program açılınca klavyeden sol ok/yön tuşuna basınca bir menü daha çıkıyor oradan devam ediyorsun.

Hocam kendi playerında oynatıyor o da ya, benim istediğim sadece görselliği güzel olsun ayırsın filmleri falan gerisine karışmasın.

Aslında bende görüntülemek için plex media serveri kullanıyorum, dediğini o da yapıyor sonuçta.Filmleri oynatmak için ayrı bir player, splash pro ex kullanıyorum.Mesela biri geldiğinde ne izleyelim dediğinde media serverdan gösteriyorum filmleri, hiç kafa karışıklığı olmuyor direkt inceliyorsun.Güzel birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

programı aç deyince direkt internete yönlendiriyo ordan sol oka basıyorum olmuyor ssli atarsın sevinirim güzel programmış bende ne zamandır böyle bir program istiyordum
  • quote:

programı aç deyince direkt internete yönlendiriyo ordan sol oka basıyorum olmuyor ssli atarsın sevinirim güzel programmış bende ne zamandır böyle bir program istiyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.