Şimdi Ara

Dizi ve İnternet için tablet önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mert1905x

Cevap verememe durumum yok cunku birazcik okudugunu anliyorsan benim baska bir model onermedgimi baska bir cihazin ozellikelrinin daha iyi oldugunu idda etmedigimi yani sizler gibi " fanboyluk" tapmadigimi gorursun. 80Tl tablet var cop adam onada diyor 80tl baska varmi yok ee ozaman o super ? ;)

El insaf dokunmatik pert dobmalar oluyor ve sen cok iyi tablet diyorsun ben daha ne diyim ya sen zaten herseyi aciklamissin.;) yazdiklarimi dikkatli oku bir malin fiyatinin daha iyisi olmayinca en itisi o oluyor mantig kara cahillik hibidiir bir laf vardir ya ucuz alacak ladar zengin degilim bu tarz sorunlu tabletler icin soylenmis gibi veldi bana ;). O tablet patlasa sen ne guzel heycan yasadik yazican o yuzden yazismamizin bir anlami kalmiyor. Ben gene alacak arkadaslara yazayim siz siz olun kullanici yorumu okumadan birileri yazdi diye almayin.

son kez yazıyorum

1. Ben dokunmatik için pert demedım bu senın hayalin, rüyan.
    2. Ben en iyi cihaz bu cihaz demedim fiyatına göre en iyi cihaz dedim.daha iyisi varsa odur, fiyat demek ücreti,parası demektir.
    3. Kullandıgın atasözü bir İngiliz atasözüdür. Biz İngiltere de yaşamıyoruz. Burası Türkiye, Türkiyede insanlar yıllık ne kadar kazanıyor haberin var mı ?
    sen zengin olabilirsin, herkes ıpad,samsung kullanacak diye bir zorunluluk yok.
    4. Kullanıcı yorumlarını okumadan bir şey almama konusunda haklısın, bende aynı şekilde düşünüyorum. Bende Artes,qd1002 kullanıcı yorumlarını okuyarak almıştım tabletimi. Açın okuyun

5.Size tavsiyem markalar, tabletler hakkında yorum yaptıgınız'da cihazların fiyatını göz önünde bulundurarak yorum yapın. fiyatı 200 tl olan cihazı Ipad ile Samsung ile karşılaştırmayın. Aynı performası sergilemesini beklemeyin, konuyu açan arkadaş aradıgı standartları belirtmiş verilen tavsiyelerde ona göre verilmiş. Kimsenin 1000 tl lik cihaz arayana 300 tl lik cihaz önerdiğini görmedim. İyi akşamlar...

• burbero kullanıcısına yanıt
    Bende anlamini umit ederek yaziyorum.

1. Hayal dunyasi Senin kendi mesajin. "Gercekten ekran cok kotu oldu , bastirmak zorun da kaliyorum ekrana umarim en kisa zamanda duzeltilir. Kendi cumlelerini okudugunda ne yazdigini anlarsin.
    2-atasozunun nerenin oldugunun bir onemi yoktur daha tecrubesiz oldugun icin farkinda degilsin az kazanan adam 300tl cope verip atamaz e00vercegine 500e alir zorlanir ama sorun yasamamayo goze alir. Ben kendim 200 250tl tabletlere bakiyorum burda olay parasi degil islevi ben donma yapan dokunmatigi SENIN DEYIMINLE berbat olan alete 300tl verip cope atacagma 500verip lenovo sorunsuz ise onu alirim.
    3-sen bu kullanici yorumlarini okuyup almissan bise demiyorum ne diyim hep sorunlae yazilmis gidip bile bile almisin simdi tabiki koruyacaksin aldigini bizim milletin klasik huyu. Ben kullanicinin yazdigina bakarim her modelde sorunlar dolu sen gidip hala sorunlari olan cihazi onerirsen ben ordz dur bakalim derim kusura bakmayin

Not hangi mesaijimda ipad ile bu 300tl lik kiyaslamisim bi gostersene merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 29 Ocak 2015; 20:59:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.