Bildirim
DİZİLERDE KULLANICIDAN DEĞER ALMAK YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
final int size = 10;
int[] arr = new int[size];
Random r = new Random();
StringBuilder sb = new StringBuilder();
for (int i = 0; i <size ; i++) {
arr[i] = r.nextInt();
sb.append(arr[i]);
if(i!=size-1)
sb.append(", ");
}
System.out.println(sb.toString());
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşın yazdığını anlamadım fakat input aldığın yerde print i sil aşağıda başka for döngüsünde print yap sanırım bunu istedin? -
quote:
Orijinalden alıntı: Dreazz
arkadaşın yazdığını anlamadım fakat input aldığın yerde print i sil aşağıda başka for döngüsünde print yap sanırım bunu istedin?
çok teşekkürler dediğini yaptım oldu arkadaşın yaptığını bende anlamadım muhtemelen farklı bi ide kullanıyor ben netbeans kullanıyorum, -
quote:
Orijinalden alıntı: cebeshasoniki
quote:
Orijinalden alıntı: Dreazz
arkadaşın yazdığını anlamadım fakat input aldığın yerde print i sil aşağıda başka for döngüsünde print yap sanırım bunu istedin?
çok teşekkürler dediğini yaptım oldu arkadaşın yaptığını bende anlamadım muhtemelen farklı bi ide kullanıyor ben netbeans kullanıyorum,
Ben sonradan anladım arkadaşın yaptığını da yeni öğrenen biri için anlaşılır bulmadım tabi yardım etmiş yanlış anlaşılmasın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X