quote:Orijinalden alıntı: ße®k quote:Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest Crixus - Başrolü daha çok hakettiğini düşünüyorum Adam değil bu ya, gerçi ikinci sezon Crixus'un üstüne kurulacakmış Öyleyse bu sezon dahada güzel geçecek Bu arada Spartacus karakterini canlandıran kişi kanser falanmış galiba?
quote:Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest quote:Orijinalden alıntı: ße®k quote:Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest Crixus - Başrolü daha çok hakettiğini düşünüyorum Adam değil bu ya, gerçi ikinci sezon Crixus'un üstüne kurulacakmış Öyleyse bu sezon dahada güzel geçecek Bu arada Spartacus karakterini canlandıran kişi kanser falanmış galiba? Lenfoma kanseri evet. İyileşme sürecinde gerçi ama yasaklamış doktorları dizide oynamasını sanırım
quote:Orijinalden alıntı: ße®k quote:Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest quote:Orijinalden alıntı: ße®k quote:Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest Crixus - Başrolü daha çok hakettiğini düşünüyorum Adam değil bu ya, gerçi ikinci sezon Crixus'un üstüne kurulacakmış Öyleyse bu sezon dahada güzel geçecek Bu arada Spartacus karakterini canlandıran kişi kanser falanmış galiba? Lenfoma kanseri evet. İyileşme sürecinde gerçi ama yasaklamış doktorları dizide oynamasını sanırım Kötü olmuş ya... Artık yeni birini bulmuşlardır çoktan
quote:Orijinalden alıntı: Dextercrime Evet beyler herkes izlediği,takip ettiği dizilerdeki en karizmatik karakteri yazsın. Supernatural-Castiel imzam
Doctor Who-Doctor _________________________________________________________________________________ Dexter _________________________________________________________________________________ Dr.House
Resim koymak la ugrastirmayin beni.zaten yazdiklarimi herkes biliyor. dr.house heroesden hiro nakamura ( o adamin yatta deyisine bayiliyorum) chuck- sarah walker- morgan dexter merlin-arthur Ve en sevdigim karizmatik olani ise efsane prensin prensi rolundeki Song Il-Gook (jumong) EDIT= klavye kafayi yedi dili degisdi simdi onu duzeltecegim idare edin simdilik.