Şimdi Ara

Dizimart Yabancı dizide reklamsız adresiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimde bir yabancı dizi hayranı olarak sorunsuz bir şekilde dizi izlemek son zamanlarda oldukça güç.dizimag kapatıldıktan sonra gerçek manada yerini dolduran bir site ben göremedim.En iyi sitenin her bir yerinden on tane reklam fırlıyor.Daha önceki film sitelerinden elde etmiş olduğum tecrübe ile güzel bir tema yaptırarak siteyi açmış bulunmaktayım.Kendim ve arkadaşlarım dizileri dizimart sitesinden izlemekteyiz.Açalı 2 hafta olduğu için şuan tüm dizileri ekleyemedim.Zamanla tüm dizileri yeni olsun eski olsun çalışır durumda eklemeyi düşünüyorum.Lakin video sitelerinin bir sorunu burda sağlamak istediğim sorunsuz hizmete engel teşkil ediyor.Eklenen dizi videoları bir süre sonra silineiliyor.Elimden geldiğince silinen videoları düzeltiyorum.Umarım güzel bir site olur ve insanlar sorunsuzca yabancı dizi izlemek imkanına uzun bür süre sahip olur.İstediğiniz dizileri buradan yazdığınız taktirde tüm sezonu ekleyebilirim yabancı dizi izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet217 -- 13 Mart 2015; 19:24:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.